Френската любов безспорно е най-големият подарък, който можеш да поднесеш на мъжа до себе си. Да, господата обожават фелациото! За тях това е кулминацията на секс играта, черешката на тортата... Но има някои грешки, от които трябва да се пазиш, когато решиш да доставяш удоволствие на партньора си с език.

Една от най-често срещаните грешки и да се учиш от порно филмите.
Миличка, ти си жена и би трябвало отлично да знаеш, че страстта не се учи! Няма нищо лошо в това да прилагаш подочути и видени трикове, но най-важното е да използваш въображението си. Избий си от главата мисълта, че щом на един мъж му е харесало как го правиш, значи си богиня. Не спирай да опитваш нови неща и най-вече – наблягай на чувствеността, не на техниката!

Другата голяма грешка е да загасиш лампата.
Срамуваш ли се от нещо? Важно е да разбереш, че господата смятат жената, която целува пениса им, за прекрасна гледка. Затова опитай да се отървеш от притесненията и срама си и му позволи да изпита невероятно удоволствие и с очите си. Не затваряй своите! Поглеждай нагоре от време на време и повярвай, колкото и да се е размазала спиралата ти, той ще полудее от възбуда от гледката!

Не извършвай еднотипни движения!
Отново повтаряме, не гледай порно актрисите, които 20 минути са забили на един и същи ритъм! Тяхната цел е да накарат мъжа да свърши, а твоята е да го побъркаш от възбуда! Еднотипни движения, лишени от страст, вършат същата работа като задоволяването с ръка. Тоест - не му даваш нищо различно като усещане, което той сам не може!