Млад гангстер от кръвожадната улична банда MS13 реши да надмине по гъзария своите авери, както и всички други мъже на земята като направи нещо екстремно, предава WTFV!

MS13 или още известна като „Мара Салватруча” е истинска сила в подземния свят! Те са най-кръвожадната банда свързана с южноамериканските картели в Лос Анджелис. Днес те контролират огромна част от трафика на наркотици и оръжие в „Града на ангелите“.

MS13 са абсолютни изроди! Те татуират цялото си тяло от деца и парадират със здрави нарко-пачки! Без да им пука извършват нечувани зверства! Убийства, наркотрафик, въоръжени грабещи и поръчкови изнасилвания (!!!) са сред техните запазени марки!

Но за да се утвърдиш като сериозен играч в кръвожадната организация, първо трябва да се докажеш.

Тези момчета са фрашкани с кинти! Назарио Гонзалес  – Заро е на 17, той отговаря за дистрибуцията в малък район в работнически квартал в Ел Ей. Има 3 момчета, които продават кокаин, хероин и трева за него. Печели средно по 8 хиляди долара на седмица! Подобно на цигански барон живее в тузарска къща разположена в центъра на бедняшкия квартал, от, където контролира наркосхемата.  Пред къщата на Заро са паркирани Ферари, Мерцедес G-класа и тунингован ретро звяр. Потокът от проститутки към къщата му не спира!

Заро буквално го БОЛИ К*РА! Но все още нещо му липсва! Иска да докаже, че е по-добър от другите на всяка цена!

Тази неделя слънцето в Ел Ей напича приятно. Заро и неговите авери опъват дебели магистрали кокаин и се наливат със скъпо шампанско от ранни зори. Младият бос е изтрещял, писнало му е от к*рвите и белото и просто иска... да стане бог.

Той скача на Ферарито и отпрашва към братовчед си Родриго, който държи автосервиз наблизо. Смъркат и пушат трева донасита. Идва им гениална идея! ДА ПОЗЛАТЯТ К*РА НА ЗАРО, и то не с какво да е, а с боя за кола!

/Брат‘чеда Родриго в последствие разказва пред полицаите, че в боята имало златни нишки, но със сигурност преувеличава/

РЕЧЕНО, СТОРЕНО!

Дрогираният Заро го вади от гащите, а брат‘чеда го полива обилно с ексклузивна златна боя, предназначена за тунинг автомобили...

15 минути по-късно

Линейката пристига с бясна скорост! Заро се тресе на земята, от устата му излиза бяла пяна. Опитите той да бъде спасен за безуспешни. Гангстерчето издъхва от ИНФАРКТ! В последствие аутопсията установява, върху пенисът му е излята вряла боя! Заро е получил инфаркт заради жестоката болка и стабилното количество кока, което е издумкал!

Когато са пристигнали на местопроизшествието, полицаите от квартала, които Заро нагло е дразнел в последно време, са се разцепили от смях!

Наглото гъзарче е било трън в очите им и те даже си правели селфита със „Златния член“.!

Детектив Сандърс, който от доста време разследва Заро коментира единствено с ехидна усмивка:

"Бях прав, тоя беше пълен тъпак!"

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg