Някои от най-обичайните и ежедневни фрази добиват доста мръсно значение, когато се произнасят по време на секс.

Случвало ли ти се е да кажеш някоя глупост и да умрете от смях, защото звучи много двусмислено? Но понякога това по време на секс може да доведе до сериозни проблеми в отношенията ви.

Виж какво не е добра идея да му казваш в леглото!

Не влиза

Багажът не влиза в багажника. Не можеш да влезеш в дънките си. Но ако не влиза по време на секс, то опира до съвсем други неща.

Отзад не можеш да го вкараш

Може би не можеш да вкараш джипа в задния двор. По време на секс, му даваш ясно да се разбере какво е отношението ти към аналния секс.

Не знам какво правя

Надяваме се, че инстинктивно ще знаеш какво да правиш и се надяваме, че се оправяш и в други сфери на живота като например карането на автомобил.

Да си пуснем музика

Каквато и музика да пуснете, сте наясно, че този, който го предлага, се чувства неудобно от звуците, които издавате. Пуснете си.

Така добре ли е?

Всъщност имаш предвид следното: „Оф, боже, реагирай по някакъв начин, защото не знам какво те възбужда, а ти лежиш като пън.“

Свърши ли?

Няма проблем, ако обсъждате употребата на тоалетната, но е съсипващо, ако го чуеш в леглото. Сексът не е състезание. Къде сте се разбързали?

Обичам те

Има „обичам те“, когато не можете да си докарате оргазъм и „обичам те“, което звучи като нещо между стон и мяукане, което няма връзка с мозъка ти.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg