Все още в милата ни татковина се опитваме да образоваме секса и да цивилизоваме креватните си нрави, спорейки дали има място за сексуално обучение за децата ни в училище. Докато умните се наумуват, а простите простеят на воля, размахвайки въпиещото си невежество по темата, използвайки всякакви начини за популяризирането му, ние ще се опитаме да ви поканим в света на правенето на любов. Ще ви запознаем с неговите права и задължения. Няма да звучи лъжливо, ако споделим, че доста от момчетата тийнейджъри имат доста невярна информация, що се отнася до женската анатомия, нищо че често прибягват до гледане на порнофилми. Кои са петте жизненоважни сексуални факта, които е добре да знае всеки от нас, ако иска да избегне доволно количество смут и физически дискомфорт.

Презервативите не спират всичко
"Някои венерически болести – генитален херпес и някои щамове на човешкия папиломен вирус, може да се предават чрез контакт на кожа до кожа, независимо дали ползвате презерватив. С една дума, кондомите не вършат чудеса, пише Bulnews.bg.

Трябва да уринирате след секс
Ако искате да избегнете инфекции на пикочните пътища, е добре след полов акт да уринирате без значение от пола ви. Не са редки случаите на бъбречни инфекции благодарение на бактериите, които си обменяме по време на секс.

Предиграта е от решаващо значение... особено за жените
Сексът не се простира само в пенетрационния акт, а във всичко, свързано него. Общуването с партньора, информация за това какво му харесва и какво го възбужда са от съществено значение за удоволствието в леглото. Предиграта извежда секса на друго ниво. Не бързайте да влезете и да излезете, ако наистина се интересувате от кулминацията на любимия си. И не позволявайте на порнофилмите да бъдат ваш наръчник в секса. Попитайте любовника си какво му харесва и го направете. Споделете и вашите желания и фантазии. Комуникацията е ключова за добрия секс. Защо да разбивате ключалката, когато може просто да поискате правилната комбинация за оргазма и на двама ви.

Порното не е истинският секс
Важно е да запомните, че порното е фантазия и че опитите да го пресъздадете в реалния живот често се оказват разочароващи и дори болезнени. Не се правете на Рон Джеръми или Джена Джеймисън. Те са кралят и кралицата на фирмите за възрастни и нищо порнографско не им е чуждо. Ако правенето на секс в техните ленти изглежда като въздушна акробатика, то със сигурност повторението на смешните движения във вашата спалня най-много да ви сдобият с радикулит или лумбаго. Както се казва – не правете това у дома си.

Единомислието е важно
Много момчета по време на съзряването си въобразяват, че когато едно момиче каже „не“, то всъщност има предвид „да“, но го е „срам да си поиска“. Ами не! „Не“-то си е не. За да се радвате на задоволителен секс и двамата партньори трябва да искат едни и същи неща от интимността помежду им.