Дори и да не ти се вярва, мъжете, също като нас жените, обичат да получават комплименти. Не обаче какви да е, а ето тези 5 специалнифрази. Те ще го докарат до тотален екстаз, ще завъртят главата му и ще обещаят на теб не само главозамайващ секс, а може би и връзка с след това. Защото…който е казал, че мъжете не се вълнуват от мили думи, жестоко е излъгал. Всъщност представителите на силния пол може би са по-чувствителни и от нас представитеките на нежния пол!

Така че, момичета, прочетете и пуснете в действие една от тазиреплики (а защо не и няколко) и само гледайте какви ще са резултатите!
P.S.:само да не забравите после да почерпите!

„Изглеждаш тоооолкова секси докато готвиш“

Дори само „тооооолкова секси“ е достатъчно на един пич, за да откачи. Ноооо…ако добавиш и готвиш в нещата, се приготви са вкусна вечеря, а после маратон под чаршафите, с който да изгориш натрупаните излишни калории. Мъжете обичат ние жените да величаем техните умения – в която и да било сфера. Нарциси до безобразие!

„Чувствам се толкова спокойна/защитена с теб“

Божееее, току що изрече златните думи. Край, той вече е твой! Тотално! Чисто и просто – инстинкт. Мачовците обичат, когато се грижат за нещо и когато знаят, че са свършили работата си правилно и ти се чувства защитена и така сякаш никои не може да те докосне, камо ли да ти направи нещо лошо. Кажи здравей на порасналото с поне два размера его!

„Харесва ми колко си амбициозен и как постигаш целите си“

Представителите на силния пол обичат, когато жените вличаят амбициите им. Видиш ли, в днешния свят препълнен с жени кариеристки, които силно ги притесняват, те са в тотален екстаз само като споменеш, че си забелязала, че имат определени цели и не се спират пред нищо, за да ги постигнат. А и лек бонус: Не го хвали само за това, че има амбиии, а и за това, че има достатъчно персонални характеристики, с които да ги превърне в реалност. Той ще се разтопи!

„Казах на приятелките си каква съм късметлийка, че те имам“

Да се хвалиш на приятелките си за него е направо минато ниво! Той се горее с факта, че разказваш за него и вероятно вече си мисли, че всичко му е в кърпа възано. А ти пък с тази реплика може да си го въртиш на малкия пръст, добре осъзнавайки, че на него нищо все още не му е в кърпа вързано, нали? (хахахахах)

„Тренирал си яко май?“

Обикновено мъжете не получават толкова много комплименти що се отнася до външен вид, колкото жените. За това на тях винаги им е повече от приятно да им загатне, че си забелязала (уж) колко много са се потрудили в залата и какви бицепси са направили с тези кила дето бъхтят на лежанката (примерно). Освен това, ще видиш как след като му кажеш нещо подобно, той ще увеличи тренировките си и ще излгежда доста по-добре! А и с тези силни ръце как ще може да те вдигна на стените!

TrafficNews.bg