Нощен секс върху капака на паркирана кола, който шокира жителите на блок в столичния квартал „Люлин”, може да има печални последици за разгонената двойка. Един от очевидците е снимал оргията от балкона си и кадърът вече обикаля Фейсбук.

На него се вижда как гол мъж е проснал жена на задния капак на сребриста кола. Според текста, придружаващ снимката, горещата сцена се е разиграла на паркинг на 6-и микрорайон. В близост се намира нощен клуб, в който вероятно двамата са се почерпили, преди да съберат смелост публично да изразят горещите си страсти.

През лятото подобни сцени могат да се видят често по паркове и градинки в София, пише днес "Телеграф" Топдестинацията за ласки на открито за столичани е местността Копитото на Витоша. Особено в петък и събота вечер по отбивките към планината е пълно с паркирали, поклащащи се коли на отдали се на страсти двойки. Това, което много от тях не знаят, е, че сексът на открито е наказуем като дребно хулиганство и нарушаване на обществения ред, а извършителите ги грози две години затвор. В повечето случаи те отнасят парична глоба, а полицаите са склонни да си затворят очите срещу 20 лева.

Санкцията обаче може да нарасне значително, ако се прецени, че деянието е особено дръзко – например ако се извършва посред бял ден или е в близост до детска градина или училище.

Освен Копитото сред любими места за софиянци за ласки на открито са местността Камбаните, парк „Лебеда” в жк „Западен парк”, поляната зад пощата в „Мусагеница”, Арменската градинка на ул. „Тодор Бърмов”.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg