В четвъртък ще насочите основните си усилия към изпълнението на различни професионални или бизнес ангажименти.

Това ще бъде благоприятен ден за посещение в държавна, банкова, съдебна или друга институция. Проблеми или взаимоотношения, които са ви притеснявали напоследък в дома ви, сега ще имат възможност за едно естествено разрешение. Четвъртък ще бъде благоприятен ден за получаване на пари или за уреждане на финансови въпроси. Благоприятно въздействие в този план може да получите от страна на човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци, пише Дунав мост.

Четвъртък ще бъде неблагоприятен ден за пътуване или ще предизвика различни промени и отлагания на предварително планирано пътуване. 

Овен

Денят е белязан с натоварване и грижи. Предстои ви да вземете важни решения. Може да се наложи да решавате множество въпроси на куп. Бъдете внимателни и далновидни.

Избягвайте ненужните приказки. Те няма да донесат нищо конструктивно. Не се намесвайте в служебни конфликти и обърнете повече внимание на близките си.

Телец

Днес вие може да осъществите с успех различни неотложни задачи, даже тези, които са свързани с риск. Определено ви очаква успех. Вечерта посветете на себе си.

Опитайте се да отделите малко време за добрата си форма. Важно е да успеете да съхраните доброто си самочувствие.

Близнаци

Днес планетите са благоприятно настроени по отношение на вашия личен живот. Трябва незабавно да се възползвате от този шанс. Вашето здраве, умение да комуникирате и личното обаяние са на висота.

Това ви позволява да постигнете с лекота всичко, което сте намислили. Препятствията по пътя ви няма да ви затрудняват.

Рак

Вашата дейност ви предоставя нови възможности за развитие и успехи. Ентусиазъмът и енергията ви са предостатъчни. Вие може да преработите успешно много неща, които до сега не ви са се удавали.

Така че запрятайте ръкави и се заобиколете с добросъвестни помощници.

Лъв

Отдаването на собствените слабости и прибързаността в зъвързването на интимни отношения могат да доведат с времето до силни преживявания и проблеми.

Мнозина от вас се оправят трудно през днешния ден. Множеството варианти в решението на проблемите могат да ви доведат до объркване.

Дева

Всичко ви се струва тежко и трудно изпълнимо. Постоянно възникват проблеми. Съдбата ви праща изпитание за вашето търпение и целенасоченост.

Странично влияние или лъжлив съвет могат да повлияят на резултатите от работата ви. Пазете се от субективните си оценки. Те могат да ви подведат.

Везни

Паричните проблеми отстъпват на заден план. Възможно е да получите изгодно предложение от сериозен човек. Премислете добре участието си. Вашата кариера навлиза в сериозен етап и е нужно да бъдете уверени в крайните резултати.

Всяка нова информация или знания са от полза за вас.

Скорпион

Денят е свързан с усвояване на космическата енергия. Вероятни са резки смени на настроението и пристъпи на раздразнение. Не се конфронтирайте с околните. Не експериментирайте с нови дейности.

Важното е да не се отвличате по дреболии. След време всичко се нарежда, а в душата ви отново се възцарява мир и спокойствие.

В личен план отношенията ви с близки хора са подложени на изпитание.

Стрелец

Този ден помните дълго заради настъпилия коректив в дългосрочните ви житейски планове. Днес дипломацията трябва да ви бъде помощник във всяко действие спрямо околните.

Демонстрирате завидна работоспособност и може да направите много за себе си. Вашата енергия се отразява на окончателните резултати.

Козирог

Възможно е да имате работа в затворени организации, имащи значително влияние и големи финансови ресурси. Странично влияние, лъжлив съвет или субективна оценка на случващото се може да окаже отрицателно влияние на резултатите от вашата работа, срещите и контактите.

Този ден звездите ви съветват да посветите времето си на решаване на проблеми от лично естество и на духовно развитие.

Водолей

Благоприятен ден. Паричните проблеми днес минават на заден план, а всичките ви ангажименти се развиват добре. Възможно е да ви направят примамливо предложение.

Вие сте в състояние да предразполагате хората към вас. Всяка работа ви е по силите през този ден.

Има вероятност да получите допълнително заплащане. Денят е благоприятен за сключване на брак.

Риби

За постигането на определени цели вие сте готови да вложите огромно количество труд и време. Периода е подходящ да покажете своите предложения пред хора имащи власт и позиции в обществото.

Вие се ползвате с уважение и популярност в обществото. Дребни разногласия с любимия човек днес могат да се превърнат в сериозен скандал, ако не бъдете по-меки и разсъдливи.

Не бива да демонстрирате безгрижие и суетност. Помнете, че вашето обаяние може да направи чудеса, възползвайте се добре от този шанс!