Овен

Днешният ден ви предоставя възможността да вземете най-доброто решение относно връзката ви. Вероятно ще трябва да проявите обективност, да направите една ретроспекция на вашите чувства спрямо партньорът си, за да се справите с неяснотата в интимните взаимоотношения. Ден за задълбочен анализ.

Вероятно ще търсите лесният начин за изпълнение на работните ви задачи. Изпробването на преките пътища в крайна сметка ще се окаже вредно за кариерата ви. Иначе казано - по пътя ви ще се появят изкушения, но е наложително да се придържате към праведния път. Ще се наложи да работите здраво.

Проявилите се капризи могат да ви отнемат добрите шансове за намиране на работа. Ако все така сте придирчиви, в портмонето ви ще вее вятър, вместо да греят пари.  Вземането на заем е свързано с връщане, така че не е препоръчително да искате заем особено днес.

Тото хороскоп: 4, 31, 41, 49, 19, 6

Късметче: Ново запознанство.

Телец

Всеки застой на едно място ще влоши интимната ви връзка, дайте повече, излезте и се забавлявайте със своят партньор. Благоприятен ден за самотните търсещи нова връзка. Все пак не бъдете много взискателни, няма човек притежаващ всички величествени качества събрани на куп.

Повечето от вас, може би няма да се сблъскат с трудности или разочарования на работното място. Ще отчетете, че този ден е бил добре прекаран и може да се отпуснете, знаейки, че сте изпълнили ангажиментите си. За онези от вас, които са безработни новините не са много добри. Така или иначе сагата „Търся си работа“ ще продължи.

Днес деловите ви партньори може да се държат малко по различно. Вероятно ще демонстрират най-вече негативните си страни от характера. Проблеми от различно естество ще изместят почти всичките ви финансови идеи на заден план.

Тото хороскоп: 2, 11, 21, 39, 19, 26

Късметче: Покана за кафе.

Близнаци

Въпреки заетостта ви би било добре да освежете личната си връзка. Направете така, че романтиката да е интересна повече от всякога. Махнете с ръка и забравете всичко останало. Дайте си настроение! Необвързаните ще бъдат изправени пред дилемата "Кого да избера?"

Повечето от вас, може би няма да се сблъскат с трудности или разочарования на работното място. Ще отчетете, че този ден е бил добре прекаран и може да се отпуснете, знаейки, че сте изпълнили ангажиментите си.

Днес вашите бизнес партньори вероятно няма да ви предложат нови концепции за инвестиции. Все пак не рискувайте да загубите верните си съдружници, особено когато се касае за финанси. Най-добре ще бъде вие да генерирате иновации за печалби.

Тото хороскоп: 3, 22, 27, 29, 39, 46

Късметче: Парите ще се умножат.

Рак

Вероятно ще възникне спор с любимия човек и това определено ще помрачи настроението на романтичната ви връзка днес. Също така може да бъдете излишно обидчиви и настроенията ви като двойка ще бъдат помрачени.

Би било добре да разграничите емоциите, приятелските и деловите взаимоотношения особено днес. По този начин ще предотвратите евентуални конфликти, освен това ще завишите своята продуктивност без да губите излишни енергия и сили.

Денят е обещаващ за финанси. Вероятно ще получите много повече, отколкото сте очаквали. Ако е така, може да си позволите всякакви покупки, а също и подаръци за всички, които ви обичат и уважават. Заслужавате това, нали?

Тото хороскоп: 5, 28, 25, 36, 37, 45

Късметче: Днес ще срещнете стар любим приятел.

Лъв

Вероятно партньора ви таи нещо в себе си. Бъдете така добри да не притесните половинката си, ако пожелае ще сподели. Няма нужда от разпити, от тягостни въпроси, едва ли ще научите нещо повече от мълчанието. Изчакайте и истината ще бъде споделена.

Неблагоприятен ден за нови начинания в работен план, особено за тези, които очакват повишение или преквалификация в кариерата. Вероятно все още нямате необходимите показатели, познания или умения за по-висок пост.

Звездите дават знак за неравностойна конкурентна битка през този ден. Трябва да се въоръжите с много търпение и разум. Изградете си и план „В“ за да бъдете по гъвкави във финансовите операции. В случай, че нямате достатъчно парични средства за сериозна покупка, може да прибегнете и до приятелите си, тяхната подкрепа ще ви е повече от необходима.

Тото хороскоп: 5, 25, 33, 49, 39, 48

Късметче: Очаквайте подарък.  

Дева

Разногласията ще стават все по-сериозни, и само най-отстъпчивите ще намерят начин за компромиси. Неочаквано ще възникне необходимост,  да направите корекции в своите ежедневни навици.

 Сложно ще се подреждат отношенията ви с колегите, особено с представителите на по-възрастното поколение. Вероятно ще промените своите планове, по независими от вас обстоятелства. Безработните да се готвят за неочаквано добри предложения за работа.

Може би днес тези от вас, които сте  собственици на недвижими имоти, ще се облагодетелстват, тъй като денят ще ви поднесе чудесна възможност за покупко-продажби, увеличавайки своят капитал. Продавайте или купувайте спокойно. Както се казва, когато правите това, което обичате, парите ще ви последват.

Тото хороскоп: 18, 27, 39, 41, 19, 18

Късметче: Днес,може да намерите пари.   

Везни

Вероятно днес ще допуснете грешка и ще бъдете донякъде груби с партньорът си. Едва ли  ще забележите, че  чувствителността на половинката ви ще се окаже повишена. Звездите ви препоръчват да внимавате за това, което говорите, а и по какъв начин го изразявате.

На работното място обичайният оптимизъм може да ви напусне. Колегите всячески се правят опити да ви развеселят и подкрепят. Това ви състояние вероятно ще доведе до спад на ефективността ви за дълго време. Така че горе главата - не сте сами на този свят!

Относно парите, днес може би ще установите, че сте натрупали много дългове. Финансовият поток вероятно ще заседне. Контролирайте желанието си да пазарувате или да инвестирате. Опитайте се по възможност да не губите пари така лекомислено и днес. Започнете да оформяте бюджетният си дефицит, който може да ви навести, ако не сте внимателни.

Тото хороскоп: 15, 8, 22, 32, 36, 46

Късметче: Романтично пътуване.

Скорпион

Вероятно в последно време ситуацията в интимен план е доста усложнена. Денят ще ви постави на кръстопът, да помогнете на своя любим човек да преживее интензивния и не лек период оставайки завинаги до него, или да измислите план за бягство, веднага щом този човек разреши своите проблеми.

От изключително значение е да разберете, какво мислят за вас колегите. Именно днес това ще бъде особено трудно. Имайте предвид, че докато получите тази информация по заобиколни пътища може да се измени до неузнаваемост. Проявете далновидност!

Възможни са проблеми в бизнеса заради колективните финансови средства или заради някакво наследство. Денят е подходящ за професионална работа и бизнес, свързан с недвижимо имущество, лично стопанство, услуги и хранителни продукти.

Тото хороскоп: 2, 4, 15, 26, 27, 35

Късметче: Нов мобилен телефон.

Стрелец

Звездите ви съветват да избягвайте излишната импулсивност и всякаква емоционална нестабилност в любовта. Ако се вземете в ръце, ще успеете да създадете спокойна и дружелюбна атмосфера, която ще ви помогне да забравите отминалите разногласия и конфликти.

В случай, че отстоявате своята гледна точка, непременно ще преуспеете на работното си място. Въпреки това на пътя ви може да се появят неочаквани препятствия. Не подценявайте желанията на вашите колеги да ви подкрепят в неочакван момент за вас.

Днес някои от вас повече ще губят, отколкото да печелят. Този ден ще бъде свързан с разочарования и неуспехи, както и с необходимостта да отстъпите, пропускайки напред своите конкуренти. Ала да загубиш битките не означава да загубиш самата война.

Тото хороскоп: 25, 38, 5, 33, 32, 44

Късметче: Цвете в знак на обич.

Козирог

Бъдете така добронамерени, да се настроите на оптимистична вълна. Защото конфликтите ще избухват много лесно, а помирението след тях ще бъде наистина трудно.

Вероятно днес ще имате усещането, че постъпките ви ще предизвикат суматоха сред колегите, може да ги възприемат като необмислени и екстравагантни. Бъдете бдителни! Сигурно ще гледат на вас осъдително, а и не може да се каже, че това е най-приятното внимание.

Може би ще вземете решения, отнасящи се до финансите - с това ще се справите повече от лесно. Не са изключени неочаквани делови предложения, като преговори за възобновяване на сътрудничеството с отдавнашни партньори.

Тото хороскоп: 5, 28, 25, 36, 37, 45

Късметче:  50 нюанса в розово.

Водолей

Може би някои от вас са попаднали на неподходящият човек. Колкото и да проявявате снизхождение към някого, на практика не са ви останали нито уважение, нито съчувствие към този партньор. Би било добре да се убедите предварително, че разочарованието ви няма да се отрази по някакъв начин на вашите роднини и близки приятели.

Денят може да се окаже изключително благоприятен за работната ви дейност. Ден, който ще бъде предвестник на задоволителни успехи - от вас зависи да го превърнете в пролет. За безработните също е благосклонен и свързан с големи надежди новото работно поприще.

Във финансов план се очаква денят да е неприятно „дъждовен”. Очертават се пречки за реализация на паричните ви планове. Може би е най-добре да се задоволите с наличното. Всякакви излишни покупки или инвестиции биха предизвикали сериозни бури. Изчакайте вашата парично пролет в най-близките дни.

Тото хороскоп: 26, 18, 11, 26, 27, 25

Късметче:  Мъничко подаръче за щастие.

Риби

Необвързаните отдавна са мечтали да срещнат достоен и надежден партньор. Може би днес няма да повярват на късмета си. И все пак бъдете предпазливи, не всичко, което хвърчи се яде!  Звездите вещаят романтично настроение и страстен роман в интимната ви връзка. Пролетта е време за любов!

Очертава се да работите много, но не би следвало да изпълнявате всичко сами. Само работата в екип ще ви помогне да направите добра кариера през днешният пролетен ден.

Във финансовата сфера очаквайте възходи. Доходите може би ще са достатъчни за да си позволите да харчите на воля. Доверявайки се на интуицията си ще направите добри вложения на средствата си. За някои от вас паричните харчения ще бъдат свързани с пътувания и най-вече с децата. Конкурентите могат да бъдат агресивни спрямо вас, затова не ви остава друго, освен и вие да се отнасяте към тях по този начин.

Тото хороскоп: 3, 8, 15, 26, 47, 49

Късметче: Ще получиш това, което ти липсва.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.