Овен

Днес се опитайте да не се месите в работата на другите. Имате доста материал за размисъл за самите вас. Освен това не правете услуга без да ви е искана. Човекът отсреща може да си помисли, че подценявате възможностите му.

Телец

Ако през този ден нещата не се получат така, както сте ги представяли, не си мислете, че това е краят на света. Всичко се променя и вашият час ще настъпи. Мислете за този момент и не унивайте.

Близнаци

 Днес ще получите няколко предложения за помощ, но за вас ще е най-полезно да ги откажете всичките. Най-добре е да свършите работата си сами. В противен случай ще трябва да разделите славата с някой друг.

Рак Днес не си позволявайте да натяквате каквото и да било на когото и да било. Няма нищо по-гадно от фразата: „Нали ти казах“. Ако пък искате да си осигурите дълго време самота – действайте точно по този начин.

 Лъв

Днес е ден, в който жаждата ви за приключения ще е на доста високо ниво. Ако ви е толкова скучно може да отидете на гости на родителите ви с новата ви половинка. После обаче не се сърдете на никого.

Дева

Днес чувството ви за красота и хармония ще бъде изострено. Ако не го виждате около себе си, не го търсете там, а се вгледайте в себе си. Не се сърдете на другите, нито могат да са като вас, нито на вашата честота. А и не е задължително.

Везни През този ден е добре да разтърсите силно глава и да се вземете в ръце. Да се затворите в себе си не винаги е най-добрият начин за решаването на проблемите ви. Особено, когато имате приятели, които се притесняват за вас, а и могат да ви помогнат.

Скорпион

Днес не си позволявайте да заблуждавате когото и да било. Изяснявайте аспектите на това, което казвате от всички страни. Направете всичко възможно, за да се убедите, че сте били разбрани правилно.

Стрелец

Днес е най-добре да наблегнете на физическата активност. Умственото натоварване ви е противопоказно, а и не е необходимо. Имате нужда от заслужена почивка от мислене, затова направете мускули.

Козирог

През този ден съществува риск да загубите връзка с реалността. Преценката ви няма да е реална затова не си позволявайте да критикувате никого и се пазете от изказването на крайни мнения. Вземането на решения отложете за друг ден.

Водолей
Днес като гръм от ясно небе ще ви е удаде възможност да изпълните свое желание. Не сте подготвени за това за това ще трябва да реагирате светкавично. След това върнете момента в паметта си и му се насладете.

Риби

Не си правете сериозни планове за този ден. Вероятно ще ви се налага да ги промените поне няколко пъти. Спестете си тези нерви и оставете нещата да се случват. Колко скучно би било ако всичко се случваше така както трябва.