В четвъртък ще имате неотложни ангажименти и задачи свързани с дете или по-млади родственици.

Ще разчитате на помощта на жена за своите ежедневни задачи или ще имате важен разговор с нея.

Днес лесно ще изпадате в меланхолични настроения, предизвикани от ваши спомени от миналото ви.

Изненадите днес ще отворят врата за един нов старт в живота ви. Не е нужно те да се появят като ярки или драматични събития. Вие ще видите и ще усетите нещата, само ако сте готови за тях.

Овен

Овните продължават успешно напред, а днес на мнозина ще се наложи да разрешават спор или да защитават позициите си от някого. Оптимистичното ви настроение ще се окаже най-добрата терапия. Проведете разговор, гарантиращ бъдещи материални успехи. Очаквайте неголеми приходи, които можете да умножите. Единственото, което може да спре малка част от вас и да попречи е собствената ви неувереност и липса на ясна представа за крайния резултат.

Телец

Не се обвързвайте с обещания за търговска дейност. Успявате да разработите своя идея и тя получава одобрението на хората, с които работите. Дайте си време за отдих и си починете. В много отношения днес ще привличате вниманието на околните. Най-вероятно ще се наложи да промените първоначалните си цели и да предприемете кратко пътуване по лични причини.

Близнаци

Може да обърнете по-голямо внимание на хората от близкото си обкръжение, както и на човека до себе си. Няколко разнопосочни влияния са валидни за вас в четвъртък – семейни конфликти и за някои раздяла, проблеми с делови партньори и нестабилни условия в деловия сектор. Действайки много активно, преобладаващият процент от Близнаците ще успеят да реализират доста от целите си, но не всичко, защото ще се сблъскате с много трудности, а нервността ви ще е огромна. По-добре е да ги запишете, макар и в най-общ план, отколкото да ги обсъждате. Радвате се на жеста на свой близък приятел.

Рак

Основните характеристики на четвъртък са ― успешна делова реализация и ярка нервност, която ще роди остри кавги, които може да „обзаведат” някои от зодията с непримирими врагове. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Предпазвайте се от ударите на неприятели. Опитайте се да избягвате темата – “кой е шефът тук?” и внимавайте по кои въпроси ще застанете в опозиция. Е, то е ясно, че при вас това чувство не трае дълго, вие винаги вдигате глава и продължавате смело напред.

Лъв

Имате работа, която не бива да отлагате ако искате да останете доволни от резултата впоследствие. Решили сте да смените подхода си към определен човек, с надеждата това да ви доближи до желаната развръзка. Освен това не се колебайте да се извините и да направите нещо специално, ако това е нужно. Професионалните ви ангажименти вървят по план, нищо свързано с работата ви няма да ви тревожи. За да постигнете конкретни резултати утре не си поставяйте непостижими цели. Не споделяйте опасенията с близките си.

Дева

Разширяването на вашите възможности е безусловната тенденция, която вече си пробива път и се разгръща със значително темпо. Проведете отлаганите делови разговори.Подпишете финансовите документи и договори. Поставете ново начало на работното място.С прибързаност няма да успеете да разрешите проблемите си, свързани с финансови загуби. Обмислете подобряване на материалното си състояние. Избягвайте да се въвличате в конфликтни ситуации, опитвайте се постигнете разумно разбирателство.

Везни

Безболезнено ще преодолеете затрудненията на работното място, ако работите в сътрудничество с колеги и хора, които разбират от естеството на работата Ви. Основното значение на четвъртък е, че денят е благоприятен за реализация на вашите делови планове и цели, но удовлетворителни постижения ще последват само ако не възникнат кавги и противоборства.Повече от сигурно е въпросните условия ще са налице ако поддържате необходимото хармония. По време на делово обсъждане ще се натъкнете на сериозна грешка, допусната от колегите ви преди време. Днешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Ако ви предстои да решавате въпроси от финансово естество с партньори или в обществените среди с някого, ще е по-добре да се заемете през утрешния ден.

Скорпион

Забързано започвате новата седмица. Фокусирайте се върху това да сте спокойни и в мир със себе си. Борбата за надмощие над делови съперници или колеги ще е много остра при Скорпионите през днешния ден, а в основана на сблъсъците са залегнали финансови противоречия, които въпреки мощните кавги, едва ли ще успеете да разрешите.Независимо от развитието на събитията – бъдете предпазливи. Всичко е преодолимо, стига да имате воля и желание, ще се намерят и начини за справяне с препятствията по пътя. Събитията ще са запомнящи се, емоциите също.

Стрелец

Ако се занимавате с финанси в четвъртък, добре е да не поемате никакви рискове – залагайте на сигурното и на добре провереното. Започва период, когато вие може да мечтаете и може да ви споходи чудесно вдъхновение, което да ви помага в творчеството. Всички имат претенции към вас и това ви идва в повече. Чудесен ден за планиране и подготовка на целия предстоящ месец. Опитайте се да внасяте творчески подход във всичко, с което се занимавате.Може да си изградите някои нови полезни навици.

Козирог

Пътуване ще ви се отрази добре и ще ви донесе успех и приходи. Днешният ден ще е наситен с положителни емоции и изпълнен с добра енергия която ще ви съпътства постоянно. През четвъртък отделете време за хората от приятелското си обкръжение и от екипа, в който се намирате. Подгответе се за напрежение и противоречия. Избягвайте да се въвличате в проблемни ситуации с хората в дома си и по отношение на професионалната си реализация.

Водолей

В службата се очертават много важни разговори, с крайно изненадващ ефект за взаимоотношенията. В къщи не допускайте с прекалената си взискателност да създадете атмосфера на нетърпимост, това ще отдалечи близките ви от вас. Бъдете сигурни, че съвсем скоро ще постигнете резултатите, към които отдавна се стремите. Ще научите, че ви назначават на мечтаното ново работно място. Можете да се справите във всичко, което планирате за утре.

Риби

В следобедните часове си починете и се отдайте на любимите си занимания. Избягвайте неразбирателства с хората в дома си. Опитайте се да внасяте творчески подход във всичко, с което се занимавате.Може да си изградите някои нови полезни навици. Околните подкрепят всички ваши начинания. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата.

Източник: Dunavmost.com