Сряда ще бъде благоприятен ден за приключване на важни финансови дела или провеждане на финални разговори свързани с покупка, кредит, договор от който очаквате финансова облага и др. Съдействието или съветите на жена ще ви бъдат от полза.

Днес ще имате възможност да погледнете по-оптимистично на бъдещето си, вероятно поради специално преживяване, с което съдбата ще ви даде днес. Срещи, разговори или работа с жени ще повлияе благоприятно на развитието на плановете ви като цяло.

В сряда може да ви натъжи или разочарова несериозното или лекомисленото поведение на ваш роднина, който живее в друг дом или друго селище, пише Дунав мост.

ЛЮБОВ: Днес избягвайте да се ровите в миналото на партньора си и не напомняйте за минали конфликти или неприятни преживявания. Сряда вещае изненада за тези от вас, които имат партньор роден под знака на Козирог, Телец или Дева. 

Овен

Днес романтичните ви отношения минават на втори план. Но общуването ви с жени, независимо от вашия пол, е успешно и спокойно. Днес може да ви дразни ежедневието в семейните отношения.

Следете цялата ви дейност да е в строго съответствие със закона. Дръжте се по-далеч от криминогенни зони и съмнителни компании. Може да ви поискат връщане на дълг.

Телец

Днес е трудно да бъдете прелъстени или учудени. Можете да сте упорити и непреклонни дори по отношение на близките си. Днес познанията и сръчността ви могат да предизвикат доверието на началството и уважението на колегите.

Колкото и добре да се развиват събитията, кесията ви може забележимо да олекне.

Близнаци

Може да сте неуверени в себе си, раздразнителни, което да се отрази на любовните отношения по най-отрицателен начин. Нужна ви е симпатия, одобрение и милувки за развитие на най-добрите черти от характера ви и постигане на успех в дейността.

Можете да се проявите като новатор. Възможно е да измислите оригинален подход към решаването на сложни проблеми.

Рак

Раците – съдии може да се отличават с голяма справедливост, а юристите, занимаващи се с разработката на закони, са точни, макар и до известна степен консервативни.

Любовните ви отношения през този период могат да бъдат малко напрегнати. Не се опитвайте да се разтоварите с алкохол.

Лъв

В любовните отношения е възможно прекрасна сексуална съвместимост и взаимни избухвания на страстта. Не е изключено днес Лъвовете да са повече ориентирани към работата и кариерата си и да изместят семейните проблеми на заден план.

Демонстрирайки топлина и демократичност в отношенията с хората, Лъвовете – ръководители, дори без да се напъват, като че ли автоматично стават уважавани хора.

Дева

Ако дълго време е липсвал контакт с избраника, сега е времето да го възстановите. Вашето щастие е в ръцете ви. Благоприятни са покупката на дом, апартамент или смяна на жилището с по-подходящо.

Деловите хора, родени под този знак, могат успешно да проведат редица организационни и реорганизационни мероприятия, да разрешат насъщните въпроси, касаещи бита, кадрите и оборудването.

Везни

Личното яи обаяние помага да предразположите към себе си поклонниците. Може да очаквате голяма помощ от стари, проверени приятели, живеещи далеч или в чужбина. Деловият ви живот обещава да е доста наситен и затова се постарайте да не се разсейвате и да положите максимум усилия в най-значимото за вас направление.

По финансовите въпроси трябва да сте пестеливи и предвидливи.

Скорпион

Взаимната привързаност и любов сгряват и успокояват душата ви. Като последица от събитията през деня чувствате пълнотата на живота и способността да доставите приятни минути на себе си и любимите си хора.

Контактите с партньорите придобиват особена значимост – именно те определят общия фон на месеца и извеждат бизнеса на ново ниво. Заемете се със съставянето на семейния бюджет за тази година.

Стрелец

У вас се пробужда поетичният талант. Не се сдържайте. Първият ви слушател е вашият възлюбен. Не предприемайте никакви промени в семейството. Нека всичко върви по реда си.

През този ден избягвайте кардиналните промени във всички области на вашата дейност.

Козирог

Не са изключени романтични чувства към преподавателя и като резултат – увличане по неговия предмет, което е от полза за учението. Общуването с приятелите засяга главната тема на този период – учение и работа.

В учението всичко ви се удава по-лесно, за което ви завиждат. В работата ви успехът зависи от това доколко големи цели си поставяте.

Водолей

Този ден е благоприятен за любов и работа. Не трябва да има никакви препятствия в личния живот. Вероятно неприятностите заобикалят семействата на Водолеите.

През първата половина на деня може да се проявите в различни сфери на дейност. Не се отказвайте от рисковани предприятия, тъй като те може да се окажат успешни.

Риби

Оттенък на тайнственост може да покрие вашите любовни отношения. Може да се появи тайна връзка, приятна, но не дълготрайна. Сега сте пламенни, поривисти, войнствени и категорични в предявяването на своите искания.

Вземете се в ръце и се постарайте да бъдете по-сдържани и трезво оценявайте ситуацията. Ако вземе връх слабата ви страна, то може да загубите своите способности и възможности, които първоначално са били добри.