Във вторник ще сте подготвени за ангажименти или събития свързани с дете или с деца.

Вероятно става дума за ваши собствени деца или такива от кръга ви близки роднини. Днес раждането на дете ще бъде повече от специален празник в дома на неговите родители. Ако имате други специални очаквания за този ден, то нещата могат да се развият съвсем различно, да ви натъжат или разочароват от определени хора.

Денят вещае специално или неочаквано познанство с човек, който ще донесе силни емоции в живота ви или ще има друга важна мисия. Мъжете над 35 години ще имат благоприятен ден във финансов план и за получаване на пари. Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец днес очаквайте повече ангажименти свързани с родственици. Личен празник на роднина може да е повод за разговори по телефона или събиране.

Денят вещае раздяла с някого, с когото вече нямате бъдеще. Днес се погрижете повече за здравето си. Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог днес ще отделите повече внимание на любовния си живот. Преживяванията днес ще бъдат основно следствие на действия или решения на вашия партньор. Ако сте необвързани днес може да създадете ново познанство, но при неочаквани обстоятелства или чрез посредничеството на някой друг. Днес ще получите новина, която ще е отказ на ваша молба или желание.

Във вторник пазете личната си информация от чуждо любопитство. Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей днес ще имате успехи в работата или бизнеса си. Ще възникне една нова идея, чиято реализация ще искате да започнете в близко бъдеще. Новите познанства създадени днес ще продължат да се развиват в бъдеще, давайки ви полезни знания, умения и контакти. Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби днес мнозина от вас ще имат късмет в различни действия свързани с пари. Може да си опитате късмета с малка сума пари в различни игри на късмета.

Във вторник могат да ви изненадат гости в дома ви или вие да отидете на гости. Бъдете внимателни в разговори свързани с пари. Избягвайте конфликти особено такива, които имат връзка с минали събития.

Овен

Нищо не е толкова лошо, колкото ви изглежда. Не пестите усилия, за да останете доволни от себе си и наистина успявате. Предстои ви да обсъждате сделка.Бъдете внимателни, не избързвайте, а обмислете още веднъж всичко.Успехът няма да ви избяга. Не обсъждайте с никого намеренията си. Споделете с приятели.

Телец

Може да имате успешни професионални изяви в вторник. Утрешният ден ще е удачен и за смели начинания, действайте. Не смесвайте личните си взаимоотношения с работата, спазвайте това правило, ако искате да живеете спокойно. По-често човекът срещу вас ще ви се струва повече враг, отколкото приятел. Утре сте в слънчево настроение и около вас никой няма да скучае.

Близнаци

Срещнете се с подходящите хора и им кажете каква помощ искате от тях. Здравето няма да ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Оказва се, че подозренията ви са били неоснователни. Неразбирателствата с околните могат да са и ваша заслуга.Не се опитвайте да контролирате и планирате всичко и всеки по всяко време. През вторник не се впускайте във финансови дела и не се занимавайте с бизнес – или поне не поемайте рискове в тези сфери.

Рак

Не забравяйте, че Съдбата ви дава шанс за успешни начинания. Ще преодолеете преградите по пътя към успеха. В състояние сте да се справите с всичко, с което се захващате, ако действате екипно и се съобразявате с обективните обстоятелства.Готовността ви да се възползвате от чужд опит ще улесни работата доста. Натегнат ден. Отдавна чакате подобно стечение на обстоятелствата, за да изпълните част от плановете си за почивния ден, пише Dunavmost.com

Лъв

Очаквайте предложение за спешна, но добре платена работа. Имате толкова много задачи, че просто умът ви не го побира как ще успеете с всичко. Утре е препоръчително да се владеете, защото предстои още работа с хората от обкръжението ви. Може ли да се поддавате на подобни емоции, вие сте обективни и ви е ясно как стоят нещата, няма нужда да се обиждате на нечии случайни забележки. Някой ще се опита да манипулира мнението ви или да отстоява позициите си с вашето съучастие.Обстановката може да стане взривоопасна, да се стигне обвинения на тема взаимна лоялност.Следвайте принципите и отстоявайте преди всичко личните си интереси.

Дева

Следобед ще сте по-склонни да вършите разни досадни работи, щом като вече сте се адаптирали към положението. Изкушавате се от голяма покупка, най-добре е да се посъветвате с близките си. Престои ви труден ден заради неподходящи запознанства с хора, които в близките дни ще застанат срещу вас. Утрешният ден ще е добър за професионални изяви и за рутинни занимания. Всичко закостеняло и консервативно силно ще ви изнервя, дори опитите ви да промените нещата да ударят на камък, пак ще имате достатъчно сила да понесете истината.

Везни

Не бъдете прекалено разточителни. Решени сте да изпълните всичко планирано за утрешния ден и никой не може да ви спре. Не са изключени досадни грешки от типа на това да кажете на някого нещо, предназначено за друг. Това положение ще продължи до края на календарната година. Ако имате възможност пътувайте.

Скорпион

Едновременното наличие на изразителна решителност и на чувството за способност да се действа са обхваналата ви тенденция, която в крайна сметка ще бъде причина за прекрасно представяне от ваша страна. И в личния си живот, и в деловото си общуване ще изявите ярко присъствие, в резултат на което ще получите предложения. На работното си място ще се справите още до обед успешно със задачите си. Може би ще е по-добре предварително да обмислите ситуацията! . Реализацията в материалната сфера ще бъде активирана от външна намеса.

Стрелец

Не е време за рисковани начинания в сферата на бизнеса. По предложение на близък приятел е много вероятно да решите да си организирате някакво културно мероприятие. Дори е възможно да постигнете интересуваща ви цел чрез административна подкрепа. Очакват ви успехи в материално отношение, но не допускайте финансови загуби, заради прибързани инвестиции. Задълженията на работното ви място изискват да се усамотите, да избягвате контактите и да се заемете със задачите си.

Козирог

Силни сте, когато сте спокойни, въпреки, че и в хаоса не губите присъствие на духа си. Началото на нови занимания е нежелателно, ако не са обмислени предварително. Понякога грешите, но по-важното е, че можете да поискате прошка и го правите.Има и такива, които пропускат този момент, но то си остава за тяхна сметка. Рецептата за вашия успех в Вторник е проста и лесно изпълнима. Не е изключено да ви изплатят неочаквано големи хонорари.

Водолей

Утре Луната влиза във фазата на новолунието за месеца – няколко дни преди и след него времето няма да е благоприятно за взимане на важни решения или за старт на нови дейности. Това ще ви гарантира по следващ успех. Моментът е добър в както по отношение на ситуацията в дома ви, така и в бизнесплан. Така ще си отговорите и на въпроса има ли нужда да предприемате някакви кардинални промени в ежедневието си. С такова поведение ще си спестите недоразумения и бъдещи притеснения, но по-важно е, че ще получите импулс за градивни действия.

Риби

Добро време за бизнесдела, за работа с банки, с финанси и с всичко, свързано с тези сфери. Позволете си нещо приятно вечерта и оставете близките ви да се погрижат за това. Ако не овладеете събитията ще последва разправия. Практичната Ви душа не може да стои спокойна, като знае колко много работа има да се върши. Измислете оригинален начин, чрез който да си ги доставите, излезте на вън, сменете обстановката.