Овен

Днес може да ви е по-трудно да се съсредоточите, тъй като настроенията ви ще се менят и ще зависят много от отношението на околните към вас. Все пак опитайте да се съсредоточите върху собствените си занимания и да не отдавате кой знае какво значение на поведението и думите на хората.

Телец

Днешният ден може да ви изправи пред доста предизвикателства, защото ще ви се струва, че хората са против вас и не ви разбират. Замислете се обаче дали вие се отнасяте с разбиране към тях и дали сте заявили достатъчно ясно от какво се нуждаете и какво искате да постигнете.

Близнаци

Днес ще ви е трудно да сдържате емоциите си. Ако не ги овладеете обаче, има риск да реагирате прекалено бурно и да засегнете някого. За да не си създадете проблеми, мислете, преди да говорите, и не изричайте неща, за които после ще съжалявате.

Рак

Днес избягвайте да контактувате с хора, които се опитват да ви въвличат в техните борби за власт и надмощие, а също така и във всякакви клюки и интриги. Насочете вниманието си към конкретните задачи, които трябва да свършите. Ако не допуснете да ви разсейват странични фактори, ще останете доволни от резултатите.

Лъв

Днес може да сте настроени войнствено и да ви се иска да се борите за онова, което според вас ви принадлежи. Ако имате усещането, че някой ви използва или злоупотребява с вас, няма да е лошо да си покажете рогата и да го поставите на мястото му. Все пак внимавайте да не станете прекалено агресивни.

Дева

Днес бъдете по-внимателни в общуването си с хората, защото някой може да изтълкува думите ви погрешно. Ако се занимавате с умствен труд, сега е моментът да вложите енергията си в работа и да свършите замисленото.

Везни

Ако днес ви налегнат финансови грижи, не се отчайвайте и не се опитвайте да намерите решение на мига – този въпрос тепърва ще търпи развитие. Вашите успехи ще зависят от това доколко цените себе си и дали имате смелост да се изявите.

Скорпион

Днешният ден ще е напрегнат за вас. Може да искате силно едно нещо, но да не го получавате. Колкото и да се опитвате да контролирате случващото се, по-добре се откажете, защото така само ще си докарате допълнително дискомфорт и проблеми в отношенията с хората.

Стрелец

Днес трудно ще се концентрирате, настроенията ви ще се менят и ще се влияят силно от отношението на околните към вас. Все пак се отдайте на собствените си занимания и не отдавайте особено значение на това какво говорят и как се държат околните.

Козирог

Днес се опитайте да запазите спокойствие, независимо че някой може да се пробва да ви извади от релси. Ще го победите, ако просто откажете да участвате в неговата игра. В работата не се напрягайте, а вечерта се вижте с приятел, с когото може да си изкарате приятно.

Водолей

Днес може да свършите наистина добра работа, ако насочите енергията си в определена посока и полагате повече усилия. За да постигнете намеренията си, използвайте анализаторските и комуникативните си способности. Голям успех ще имате тези от вас, които се занимавате с интелектуален труд, с търговия или с финанси.

Риби

Днес може да се почувствате засегнати от нечии думи или поведение. Ще искате да се уедините и да се утешите. Разбираемо е да се чувствате така, но все пак не забравяйте, че не другите определят кои сте, какво можете и какво да притежавате. Обичайте себе си и не позволявайте на околните да ви потискат.

Източник: edna.bg