В събота повечето изненади, които ви предстои да преживеете по-скоро ще ви натъжат или разочароват, отколкото обратното.

Всяко едно събитие днес би трябвало да бъде повод за размисъл върху смисъла на собствения ви живот. В личен план може да възникне конфликт свързан с битов проблем, с желанието ви да направите някаква покупка или с друг материален проблем. За някой от вас този ден вещае посещение в дома на роднини, приятели или съседи по неприятен повод. В събота може да ви зарадва новина или събитие свързано с момче или млад мъж, които днес пътуват или живеят в друго населено място. 

Овен

Ако днес съумеете да се предпазите от дръзки постъпки и категорични изказвания, успявате да видите нещата около вас в нова светлина. Така може да направите правилните изводи за ставащото.

С пълно право може да се отдадете на пълна почивка. Звездите препоръчват на жените от знака с пълна сила да се отдадат на душевните си пориви.

Не се стеснявайте да покажете чувствата си.

Телец

Неочаквано известие или пререкание с близък човек може да ви принуди да промените плановете си за деня. Спокойствие и безкомпромисно поведение ви помагат да поправите повечето от допуснатите от вас грешки.

Пътят за достигане на целите ви днес няма да бъде лесен и лек, но в крайна сметка постигате нещата, които желаете.

Близнаци

Вашият творчески потенциал нараства, но на вас ви е трудно да определите, как и в каква посока да го насочите. Романтичните ви планове могат да се въплътят в действителност.

Вие се чувствате уверени и резултатите няма да закъснеят. Саморекламата може да се окаже доста ефективна.

Вашите инициативи могат да ви помогнат и за служебно израстване.

Рак

Този ден може да се окаже съвсем нелек. Не бива да се затваряте в проблемите си. Обърнете внимание на околните. Възможно е в увлечението си към материално благополучие съвсем да сте забравили за тяхното съществуване.

Не пропускайте възможността да подобрите отношенията си с тях. Постарайте се да намерите компромис.

Отделете повече време за себе си. Отидете на фитнес или се заемете с приятен за вас спорт.

Лъв

В много отношения се учите сами и използвате всички контакти и връзки за постигане на целите си. Днес сте по-общителни и привлекателни, активизира се интуицията ви.

Посветете част от деня на някои по-приятни ангажименти. Намерете време и за разходка на открито.

Активният отдих е подходящ за снемане напрежението от изминалите дни. Денят е подходящ за намиране на изгубени вещи.

Дева

При мъжете от знака е възможно физическо натоварване или нервно напрежение. Жените от зодията имат ново запознанство, но то няма да е дълготрайно.

Звездите ги предупреждават да се пазят от излишни емоции и увлечения. Вие не бива да храните напразни надежди, защото разочарованието от раздялата може да бъде голямо.

Везни

Осъществяването на вашите желания може да бъде възпрепятствано от досадни грешки и недоразумения. Днес се колебаете в поведението си от инат до отстъпчивост.

Не е изключено да се наложи да изяснявате отношенията си, в резултат на което да се почувствате удовлетворени.

Бъдете внимателни с обкръжаващите, за да не ги обидите.

Скорпион

Ден, откриващ нови перспективи, коригиране на набелязаните планове и възможности за нови печалби. Не се отказвайте от съветите на приятели, от участие в съвместни проекти с колеги и от покровителството на видни личности.

Помощта на всички тези хора ви идва точно на място. Затова не демонстрирайте високомерие и не се правете на специалист по всичко.

Стрелец

Главното през този ден е да успеете да съхраните равновесие и да оградите вътрешния си свят от възможни неочаквани изпитания и изкушения. Денят обещава да ви донесе равновесие в чувствата.

Съумявате да проявите творческите си заложби и да се зарадвате на емоционална приповдигнатост.

За това днес трябва да се съсредоточите върху приятни занимания, които е за предпочитане да извършвате в усамотение.

Козирог

Напрегнат ден. Постарайте се да премахнете от съзнанието си дреболиите. Така може да оцените добре своето положение. Намирате сили да измените ситуацията във ваша полза.

Активната работа, физическото натоварване и нервното напрежение могат да ви доведат до стресови ситуации, ако не си давате достатъчно почивка за релаксация.

Отделете време за разходка и посещение на културни събития.

Водолей

Потребността от пълноценни любовни отношения може да доведе до появяването на нов сексуален партньор, в обятията на който се чувствате не само защитени, но и емоционално спокойни.

Но бракът сключен сега, едва ли в последствие е успешен. Възможно е да предизвикате нечия ревност или завист с постъпките си.

Риби

Възможни са грешки и пропуски, поради невнимание и не достатъчна съсредоточеност. От това може да възникнат недоразумения и търкания в общуването с околните.

Имате безброй поводи за несъгласие и отстояване на своята независимост. Но за ваша радост няма да се стигне до сериозни последици. Не се огорчавайте, ако денят ви се стори проблематичен.

Ако съществува възможност, опитайте да се усамотите. Вечерта прекарайте в семеен кръг. Избягвайте шумните компании.

Източник: Дунав мост