Ще искате да използвате времето си по най-добрия и ползотворен начин. Днес ще се срещнете с хора, които преживяват лична драма или имат сериозни проблеми в живота си. Битовите проблеми днес ще изискат по-голям разход, особено ако искате да ги разрешите този уикенд. Днес ще получите неприятна новина свързана със събитие, което вече се е случило.

Родените под знака на Овен, Лъв или Стрелец в събота няма да успеете да свършите много работа. Ще отделите повече време за размисли свързани с миналото ви и за пропуснати възможности. Зарадвайте близките си с излет навън, вечеря в ресторант или нещо друго. Днес е ден за изпращане на забравени или отложени отговори на писма и съобщения.

Родените под знака на Телец, Дева или Козирог ще ги зарадват разговори с роднини, със съседи, събирания с тях, дребни ремонти в дома, премествания и др. Предстои ви интересен телефонен разговор, кореспоненция или ще намерите неочаквана статия по важна за вас тема. Ще ви изненада информация, която ще използвате в своя полза в близко бъдеще. Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей пред вас е ден на непланираните събития. Вероятно ще предприемете пълна промяна в плановете ви за деня. Днес бъдете предпазливи в отношенията си с любимия човек, тъй като рискувате неприятен спор или разрив в отношенията ви.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби в събота е време за действия заедно с роднини или приятели: събирания, пътувания, разговори по важни теми и други. Важно събитие в семейството на приятели може да е повод да се съберете с тях. Изненадите днес в голяма степен ще имат връзка с хора, които днес ще срещнете за пръв път в живота си. Днес ще вземете едно решение, което ще е в основата на една предстояща промяна.

Овен

Отнасяйте се рационално към нещата, бъдете практични. Дайте си почивка; близостта до водни басейни или плуването ще ви се отразяват добре. Бъдете предпазливи в общуването. Днешният ден може да е по-напрегнат. Запазете спокойствие и действайте според личните си убеждения.

Телец

На някои от вас предстоят интересни и необичайни ангажименти. Имате възможност да създадете нови делови партньорства. Имате огромно желание да бъдете забелязани и оценени. Работата ви ще е успешна, което няма как да не ви зарадва в крайна сметка. Не си губете времето с дейности, към които нямате пряко отношение.

Близнаци

Удобен ден, които ще предизвика доста удобства на Близнаците. На работното си място се справяте отлично. Има ли напрежение и ток ще протече, май това бяха открили учените. Очертават се куп благоприятни възможности за стабилилизацията Ви в службата и бизнеса. Освен това могат да се появят и конкретни предложения за смяна на работата или за разширяване сферата на дейност. Вие сте хора, които обичат да контролират събитията, само че през този месец процесите няма да се поддават особено на вашия надзор.

Рак

В личния ви живот може да се натъкнете на избор, който да изисква важно решение със съдбоносни последици. Ако се задълбочавате прекалено много днес ще си докарате главоболие и безсъние, което хич не ви трябва. Ще имате сили да се справите с всичко, което занимава мислите ви. Бъдете отговорни към работата си. В събота добре ще ви се отразява плуването.

Лъв

Ето защо, дори когато промените са желани, те пак ще ви изправят на нокти и ще всяват смут в душата ви. Очаква ви успех в общуването и шанс да създадете хармония в отношенията. Сигурен успех ще завоюват Лъвовете, които са настойчивите за деловата си реализация. Добро време за обучение, за контакти или работа с чужденци; насрочете срещи с хората от приятелския си кръг и начертайте пред себе си нови цели. Липсата на разбирателство на работното място блокира желанието ви да се заемете със задачите си.

Дева

Ще се почувствате доволни. Прекараното време сред природата ще ви се отрази много добре. Решили сте да смените подхода си към определен човек, с надеждата това да ви доближи до желаната развръзка. Освен това не се колебайте да се извините и да направите нещо специално, ако това е нужно. Не допускайте лични проблеми да съсипват работния ви ден. Ще успявате да балансирате между всичките си задължения.

Везни

Вслушвайте се в интуицията си, но не пренебрегвайте даденостите и по-добре обмисляйте решенията. Не забравяйте, очакват ви положителни промени.Заслужили сте даровете, които идват. Ще избухне някакъв конфликт с размерите на скандал и със сигурност ще нанесете удар върху противника си. Анализирайте внимателно постъпките си и ставащото на работното ви място. Днешният ден ще е особено благоприятен за контакти в деловите и обществените среди, за сделки и споразумения, както и за осъществяване на цели чрез административни инстанции.

Скорпион

Днес, когато двама се карат, ще спечели представителят на Скорпион, ще изиграе добре ролята си на водач на глутницата и ще доминира. Не пътувайте! Няма да имате успех при разговорите, а са възможни проблеми и с пътната полиция. Очаква ви среща, последвана от новина, която ще предизвиква перспективни промени в живота ви. Пътуването зад граница, което отдавна планирате в утрешния ден е нежелателно.Изчакайте по-добър период. Предстои ви да довършите доста от започнатото през седмицата и нямате никакво време за губене.

Стрелец

Късметът на всички Стрелци е изразителен. Е, да, светът не се върти около вас. Здравословното ви и психическо състояние са в цветуща форма и това допълнително ви стимулира за изява. Не се възгордявайте, това е временно състояние, макар да имате потенциал за развитие. Не е изключено вашата общителност, довела до случайно запознанство да окаже влияние на бъдещото ви финансово състояние.

Козирог

Следобед се пригответе за разкрити ваши грешки, които ще изнервят вашите колеги и ще сте подложени на критика. С присъствието и действията си ще пробуждате смесени чувства в околните. Дори и нещата да изглеждат на пръв поглед трудни и неблагоприятни, последващите развития ще ги опровергаят. Особено сполучливи ще са контактите в обществото. По-голяма част от притесненията ви отпадат и спокойно планирате предстоящи ангажименти, пише Dunavmost.com

Водолей

Очарованието ви от някой ще направи вечерта ви запомняща се. Обогатете се с нови, полезни за дейността Ви знания. В работата си прилагайте творчески подход. Стабилизирайте отношенията на работното си място, за да не се лишите от помощ при осъществяване на идеите си. Ваши приятели може да им хрумне да ви повеселят, пък и вие най-вероятно няма да имате нищо против.

Риби

Подобрете материалното си състояние, като се отдадете на рутинните си задължения. Днес предразсъдъците ви ще ви поставят сериозни пречки. Добре ще е в събота да бъдете по-внимателни, за да не възникнат конфликти с околните – както в дома ви, така и в партньорските и професионалните ви взаимоотношения. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които ви зареждат и обичате да вършите. Това може да ви докара редица главоболия, така че по-добре следвайте познатата си схема.