В събота ще ви се наложи да се въоръжите с повече търпение и повече вяра в това, което ще ви се даде да преживеете.

Не бързайте да правите заключения от някои негативни събития през този ден. Обърнете специално внимание на разговор или новина, която ще получите от мъж. Ако планирате някаква среща или събиране, възможно е да станете свидетели на неприятна сцена, спор или конфликт. Проблемите в дома ви днес няма да ви изненадат, затова търсете тяхното практично разрешение, пише Dunavmost.com.

Овен

Денят е свързан със защита на собствените интереси. Помнете, че новите неща в живота не се постигат така лесно. Препоръчва ви се да оценявате трезво обстановката около вас.

Само в такъв случай може да усетите съвсем скоро положителните резултати от вашите усилия.

Но не разчитайте на лек успех в паричните въпроси. Вечерта прекарайте в семеен кръг. Оправете отношенията с близките си.

Телец

Благоприятен ден за планиране на дейността до края на годината. Жените от знака имат възможност за нови познанства. Така могат да блеснат с чар, обаяние и интелект.

При такива обстоятелства личността им е представена в изгодна светлина.

Звездите предупреждават мъжете от знака да не шофират бързо, да се пазят от режещи предмети и работа с неизправни електроуреди.

Близнаци

Днес е благоприятен ден за запознанства. В нова среда вие може да блеснете с остроумие и таланти. Способностите ви са оценени и вие имате възможност да създадете база за бъдещи финансови приходи.

Всичките покупки през този ден са сполучливи. Пречките по пътя си преодолявате без трудности.

Рак

Денят е свързан с преобразуване на вътрешната енергия. Днес се стремите подсъзнателно към промяна на живота си. Не си заслужава да експериментирате.

Разчупването на оковите на живота не е вашата силна страна. Вероятно е известно напрежение, след което отново се радвате на душевно спокойствие. Така може да оцените реално живота си.

Лъв

Днес трябва да отстоявате интересите си. Неочаквани събития могат да ви държат в напрежение и да обсебят цялото ви време. Може да ви се наложи да направите сложен избор – дали незабавно да укрепите позициите си или да преследвате набелязаната цел.

Налага се да сте много настойчиви. От бързината на реакцията ви зависи вашата по-нататъшна дейност.

Дева

Възможно е днес жените от зодията да се зарадват на една романтична среща или часове с приятни хора. Те получават удоволствие от комплиментите се показват пред света в благоприятна светлина.

Всичките покупки, които пък днес направят мъжете от знака, са сполучливи. За тях сега е време да правят изгодни капиталовложения.

Везни

Този ден е украсен в оптимистични цветове. Вие се чувствате щастливи и желаете да излезете от обичайните рамки. Възможна е среща с приятни хора. Вие получавате удовлетворение от комплиментите.

Не се съмнявайте в тяхната искреност. В новите познанства може да блеснете с качествата си.

Но планетите ви съветват да не се възгордявате. Някой може да използва с користна цел вашето великодушие.

Скорпион

Благоприятен ден за бизнес сделки и изгодни покупки. На мъжете от знака им предстои среща с приятни хора. Не се съмнявайте в тяхната искреност. Жените от знака днес могат да се впуснат в авантюри.

Вие имате възможност да блеснете и да се покажете в изгодна светлина. Получавате удоволствие от комплиментите.

Стрелец

Днес може да постигнете всичко с невероятна лекота. Дори и неща, които преди са ви се виждали недопустими. С разум и интуиция можете да излезете от сложна ситуация.

Звездите ви препоръчват да напрегнете сили, за да довършите започнатото. Не е изключено да получите финансова поддръжка от страна на влиятелни личности.

Вашите чувства са противоречиви. Смените на настроението ви може да бъдат чести.

Козирог

Днес не трябва да губите своето чувство за реалност. Много е вероятно важни неща да избегнат вашето внимание. Поради излишна самоувереност пренебрегвате дребните детайли и това може да ви доведе до грешки.

През втората половина на деня не са изключени нови и интересни делови запознанства.

Водолей

Денят е оптимистичен. Чувствате се щастливи и излизате от рамките на обичайното си поведение. Но планетите ви съветват да не се замайвате. Възможно е околните да използват откровенията ви за свои цели.

В компания на приятни хора получавате много комплименти. Не се съмнявайте в искреността им.

В новите си познанства се показвате в добра светлина. Направените днес покупки са сполучливи.

Риби

Денят е предназначен за планиране, размисъл и отчитане на постиженията и грешките. Жизненият ви потенциал се повишава. Нараства сексуалната ви енергия, интуицията и творческата ви активност.

Днес вероятен конфликт с партньорите може да се разреши само в резултат на откровен разговор и взаимно разбиране.

Денят е добър за спорт и физическо натоварване.