Пазете се от изкушения и съблазни при скъпи покупки. Добър ден за партньорските ви взаимоотношения – както за личните, така и за тези в бизнеса: помислете в каква посока бихте искали да се развиват те. Ситуацията, в която се намират мнозина от Раците е доста сложна. Грижите по личните дела са част от проявите, с които ще запълните времето си днес.

Овен

Много силен ден за реализация на делови цели и за започване на работа от безработните, но възможностите ви за успех не се ограничават само в сферата на деловата активност, а обхващат и лични цели. Случващото се днес може да ви отегчи с предсказуемостта си, но да не постигне очаквания ефект.Освен това ще ви се наложи да действате на няколко фронта. Досадни задължения може да ви развалят настроението. На работното място успехът е с вас, ако сте заети с професионалните си задължения и не се разсейвате с безсмислени разговори. Някой ще ви запознае с решението си, върху което едва ли ще можете да повлияете.

Телец

Вторник е хубав и спокоен ден, предоставя Ви добри възможности за работа по бъдещи проекти и разкрива шанс така да организирате условията за дейността си, че тя да се развива безпрепятствено. Старанието ви няма да остане незабелязано. Оценявайте правилно всичко което става около вас. Привлекателни сте и контактите ще са интензивни. Стремителни сте и не бихте се вслушали в чужди съвети.

Близнаци

Засилете защитните си сили със спорт и добра храна. Вие сте с тенденции, подобни на тези при Везните. Може дори да не забележите, че е края на месеца, толкова много неща и то преливащи се едно в друго, имате за вършете. Ще се чувствате спокойни и сигурни в това, което правите. Не рискувайте и не се впускайте в ненужен спор с вашите колеги.

Рак

Няма да разполагате с достатъчно време за всичко и вероятно ще трябва да отмените някаква среща. Направете го колкото е възможно по-рано, за да си спестите обвинения в некоректност. Един добър ден за финансови дела и за бизнес. Каквото и да е, може да се каже, че се случва в точния момент. Ако ви предложат делово пътуване, не го отказвайте. В личен план сполука.

Лъв

Ориентирайте се към любимите си занимания. И при Лъвовете напрежението и нервността са изразителни. Досадни задължения може да ви развалят настроението. Може да не откриете никакви проблеми, но ще сте на ясно с разходите и възможностите си. Малко нервен ден.

Дева

Вторник се оказва по-спокоен ден за представителите на Деви, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажираните срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Ще имате възможност да съчетаете няколко ангажимента или да постигнете напредък. Добри отзиви получавате за своя идея и това допълнително ви мотивира.Инстинкта ви за самосъхранение на моменти обаче изобщо не работи. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера.

Везни

Днешният ден ще ви обещава отлично самочувствие и спокойствие на работното място. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. И се обличайте добре, лесно може да се разболеете. Така или иначе има от какво да се чувствате удовлетворени. Докажете се като страстни и чувствени партньори, но не се проявявайте като ревнивци и хора с чувство за собственост, това само ще развали доброто впечатление, което сте оставили.

Скорпион

Вълнуващ и интересен ден. Спокойствието ви сега е важно. При възможност проведете разговорите, свързани с бъдещи финансови инвестиции. А най-интересното е, че близките с радост ще възприемат всяка ваша щура идея. Предпазвайте се от ударите на неприятели, пише Dunavmost.com

Стрелец

Ще останете доволни от работата си днес, тъй като ви предлага много възможности за избор и съвсем не сте задължени да постъпвате по точно определен начин. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Настроение в делника ви ще носят срещите с приятели и хора, които обичате. Околните подкрепят всички ваши начинания. Активен ден, характерен с много действие и разговори, предизвикани от ситуации целящи да развият бизнеса и работата ви.

Козирог

Не очаквайте нищо да тръгне по план, но днес и най-задръстената ситуация ще се оправи и ще получи благоприятно развитие. Съветът е да бъдете икономични в думи и дела, да не прибързвате и да не искате нещата да стават на всяка цена. Помнете златното правило, че несъгласието със себе си е в основата на грубите грешки и пропуски в живота! Целеустременост и съсредоточеност върху важните неща и главните цели ви помагат да се справите с всичко. Споделете идеите си с колегите и ръководството.Ако имате проблеми ще се справите бързо с тях. Ще се окажете под ударите на по-могъщи личности, освен че няма да постигнете целите си.

Водолей

Очаква ви разнообразна работа и много срещи с делови партньори. Поставете си постижими цели и ги следвайте неотклонно. Посетете обществени организации, които се интересуват от работата ви и от вашата благотворителност. Може би денят няма да премине според плановете ви, но със сигурност ще ви донесе и приятни моменти. Проявете също внимание към хората от приятелското си обкръжение, от екипа си и от групите, в които участвате.

Риби

С особен ентусиазъм ще се заемете със задачите си, отдавайки предимство на онези, чиито срок приключва днес. Други ще насочат вниманието си към теми, помагащи им да оценят по-добре ситуациите около себе си. Очаквайте ново делово предложение въпреки. Бъдете внимателни ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Осъществете всичките си срещи и разговори. Единственото, което може да спре малка част от вас и да попречи е собствената ви неувереност и липса на ясна представа за крайния резултат.