Наясно си, че мобилният ти има много готини функции. За съжаление едва ли досега си се сещала за секс потенциала му. Да, чу ни правилно: любимата ти вещ всъщност е прикрита секс играчка. Не ни вярваш?! Тогава прочети най-палавите й предназначения по-долу.

• ПОИГРАЙТЕ НА „КАКВА Е ТАЗИ ИЗВИВКА?“

Използвай камерата на мобилния си и снимай само отделни извивки от тялото си – част от бедрата, част от гърдите, част от дупето ти и т.н. - и след това ги изпращай като mms на гаджето си. Не пропускай да прикачваш към снимката кратък текст, с който да го подканиш да познае коя част от анатомията ти е изобразена на снимката.

• ИЗПРАТИ МУ ПИКАНТЕН SMS, КОГАТО НАЙ-МАЛКО ГО ОЧАКВА

Например по средата на работния ден, докато хвърчи по задачки, или рано сутринта още преди да се е събудил. Ето няколко примера: „Искам ръцете ти върху себе си точно сега“ или „Ти + аз + легло... в 8 часа“.

• ДОКАТО СИ В ЛЕГЛОТО С ГАДЖЕТО СИ, грабни телефона си и настрой алармата да звънне след 1 минута. Но вместо да те „буди“ с мелодия, го настрой на вибрация. След като започне да вибрира продължително го докосни до пакета му, за да го възбудиш максимално и да го подготвиш за основното ястие.

• КОГАТО СТЕ ВКЪЩИ ЗАЕДНО, отиди в друга част от жилището и вземи твоя и неговия телефон със себе си. Свали дрехите си и набери неговия номер. Когато най-после успее да проследи откъде звъни телефонът му ще намери теб – чисто гола и в пълна бойна готовност за действие.

• СЪЗДАЙТЕ СИ ФЛИРТ АКРОНИМИ, които само вие двамата можете да разбирате. Като ИТВВМ (Искам те вътре в мен) или ВС (възбудена съм). Следващия път, когато сте в компания и не можете да изкажете палавите си мисли гласно, му прати sms с един от тях.

• ИЗПОЛЗВАЙ НЕГОВА СНИМКА, НА КОЯТО Е ГОЛ ОТ КРЪСТА НАГОРЕ ЗА УОЛПЕЙПЪР на телефона си, така че когато сте разделени да можеш да се наслаждаваш на сексапилното му тяло и фантазията ти да има поле за изява какво би искала да му „причиниш“ по-късно...

• СЛОЖИ СЕКСИ РИНГТОН НА ГАДЖЕТО СИ, така че всеки път когато ти се обади да те обземат порочни мисли.

• НАКАРАЙ ГО ДА ТИ ПРАТИ ЕРОТИЧНО ВИДЕО

Подмами го като му обясниш, че ще му върнеш жеста. Само бъди внимателна и не изпращай нищо твърде живописно и включващо прекалено много детайли (като лицето ти например).

TrafficNews.bg