В Италия са повдигнати обвинения срещу шестима британски граждани, сред които две жени и директор от една от големите международни компании, занимаваща се с екология и екологична архитектура, съобщи „Дейли Мейл”.

Групата била отседнала в луксозния хотел на Площада на републиката в италианската столица, когато след вечерно запиване им дошла идеята да се изкъпят във фонтана пред хотела, известен като „Неядите”.

Шестимата веднага хвърлили дрехите, като мъжете се съблекли както ги е майка родила, докато жените запазили по няколко парчета плат върху тялото си и скочили във водата.

Присъстващите на гледката италианци били шашнати и по-късно определиха видяното като „оргия от времената на древен Рим”. Шестимата са обвинени в „похотливо поведение” на обществено място, за което в Италия могат да бъдат дадени и три години затвор. 

Засега те са глобени с по 169 евро и чакат решението на италианския съд. Вече са разпитани свидетели на оргията, които са разказали, че гениталиите на мъжете са се размахвали свободно, докато жените са били „топлес”.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg