Чували ли сте за невероятния Мианмар? Това е най-голямата страна в континенталната част на Югоизточна Азия и 40-та по големина в света. Повече за нея може да прочетете тук, а в следващите редове споделяме с вас малко повече за мианмарската (бирманската) астрология.

Мианмарската астрология се основава на деня от седмицата, като има осем знака (допълнителният е за сряда). Точният произход на осемте животински знака в Мианмар остава мистерия.

Въпреки това, тези животни са важни в астрологията на Мианмар. Осемте животни се смятат за отражение на самата Вселена.

Според това в кой ден от седмицата сте родени, вижте какво пише за вас:

Родените в понеделник

Понеделник е денят на тигъра. Вашата щастлива посока е изток. Понеделник принадлежи на Луната. За вас може да се каже, че сте търпеливи, постоянни и солидарни. Амбициозни сте и може да се разчита на вас. Целта ви в живота е да постигнете успех. Но бъдете бдителни за това, което се случва край вас.

Родените във вторник

Вторник е денят на лъва. Вашата щастлива посока е югоизток. Този ден от седмицата принадлежи на Марс. Искате да дадете максималното от себе си в работата, да се радвате на престиж. Мотивирани сте да търсите предизвикателства и се стремите да се посвещавате на велики дела. Вашата сила на характера и чест, привличат хората към вас. В Мианмар вярват, че родените във вторник имат „остър език“.

Родените в сряда сутрин

Сряда е денят на слона, а вашата щастлива посока е юг. Този ден принадлежи на планетата Меркурий. Вие сте темпераментна личност, независима и само вие може да си бъдете господар. В Мианмар вярват, че хората родени в сряда сутрин са нетърпеливи.

Родените в сряда следобед

Хората родени в сряда следобед биват наричани раху. Това е денят на слона без бивни. Северозапад е вашата щастлива посока. Вие сте човек, който има широк кръг от познати, но малко истински приятели, тъй като не се сприятелявате лесно. Понякога сте твърде импулсивни, но имате силен характер. Въпреки че трудно допускате хората до себе си, вашата чест е тази, която привлича другите към вас и ви прави търсена личност. Желаете да постигнете успехи и винаги се стремите към тях, но сте твърде нетърпеливи.

Родените в четвъртък

Четвъртък е денят на плъха. Запад е вашата щастлива посока. Четвъртък принадлежи на Юпитер. Винаги обмисляте добре нещата и подхождате със сериозност към това, което трябва да направите. Амбицията е вашата движеща сила. Целта ви в живота е да постигнете успех. Вие сте много амбициозни. И за родените в четвъртък в Мианмар се смята, че са нетърпеливи личности.

Родените в петък

Петък е денят на морското свинче. Вашата щастлива посока е север. Петък принадлежи на планетата Венера. Чувствителността е една от най-големите ви добродетели и това да помагате на другите. Имате неспокойна природа и не обичате да сте обвързани с всяка ситуация. Опитайте се да увеличите ефективността си до пълния си потенциал. Можете да покажете способностите и талантите си. В Мианмар смятат, че родените в петък са доста приказливи, пише Az-jenata.bg

Родените в събота

Събота е денят на дракона и на планетата Сатурн. Вашата щастлива посока е югозапад. Вие сте интелигентна личност, трудолюбиви сте, но ви е трудно да работите в екип. Ако проявите повече търпение може да заемете и лидерска позиция. В Мианмар повечето родители не искат детето им да бъде родено в събота, тъй като се смята, че може да доведе „неуспех“ в тяхното партньорство.

Родените в неделя

Неделя е денят на гаруда, митичния цар на птиците. Североизток е вашата щастлива посока. Неделя е денят на Слънцето. Вие сте много категорични по отношение на достигане на целите си, а духът е в ума ви и в душата ви. Също така сте упорита личност. Вашата щедрост и доброта към другите понякога минава границите и не ви носи нищо добро, защото се възползват от вас. В Мианмар вярват, че родените в неделя са благословени с късмет.