Малко хора се задоволяват с еднообразния секс. Аналният секс е включен повече или по-малко в стандартния "секс пакет", но не всеки го харесва. И това е напълно нормално, пише Cosmopolitan.bg.

Сега за оргазмът. В крайна сметка всичко, което правим е заради него, нали? Първото нещо, което трябва да знаеш: да, от аналния секс наистина може да се достигне до оргазъм. При жените шансовете за постигане на кулминация са по-високи, когато индиректната стимулация на G-зоната настъпва чрез проникване - през стената, която отделя вагината от ректума.

Следвай тези 10 прости правила, за да получиш истинско удоволствие от аналния секс:

Много бавно

Да, аналният секс не е това, което правиш по време на кратката 15-минутна почивка, изисква сериозен подход и подготовка. Може би има смисъл дори да го планирате.

Използвайте лубрикант

Много лубрикант! Може да опитате със заграяващ или, напротив, охлаждащ лубрикант, просто не забравяй първо да го тествате на по-малко чувствителни места.

Нежен масаж

Един от най-добрите начини да се отпуснете е масажът. Да, включително и масаж на сфинктера. Остави партньора си да докосва ануса ти и когато се отпуснеш, може да вкара пръста си в него, но не прекалено интензивно и агресивно.

Анилингус

Този тип орален секс, в който един от партньорите стимулира аналната област на другия с език. Има много нервни окончания в ануса, така че дори да изглежда като нещо ненормално за теб, за много хора това не е само психологическо удоволствие.

Започнете със секс играчки

Няма нужда да започвате аналния секс със задължително проникване на члена. Започнете с масаж с пръст или малка анална играчка.

Клитор

Все пак всичко се върти около него. По време на аналния секс не е забранено допълнително стимулиране на клитора.

Забрави за притесненията и се отпусни

Да, аналният секс може да бъде ... мръсен. Случва се и ти, и той трябва да бъдете готови за това. Така че не забравяйте да използвате презерватив. 

Еднопосочен трафик

Удивително е колко много хора не знаят, че след като сте се занимавали с анален секс, не можете да се върнете обратно към вагината.

Двойно проникване

Опитайте опростена версия на двойно проникване: когато пенисът е във вагината ти, а пръстът му е леко вкаран в ануса. Малко по-късно можете да промените разположението.

Не започвай с нагласата „Ще го изтърпя“

Не го правиш в името на някого, правиш секс, за да се забавляваш и да изпитвате взаимно удоволствие. Така че винаги говори за всеки дискомфорт.