Фолк певицата Алисия отново се показа супер дръзка, демонстрирайки повече, отколкото трябва, пише HotArena. Пикантна снимка на изпълнителката от клипа към песента "Познаваш ме", на която съвсем ясно се вижда зърното ѝ, обикаля интернет.

Ася от Вакарел позира по сутиен в новия си клип, под който не особено срамежливо се подава зърното ѝ. Така най-деликатната част от гърдите й лъсва непокрита от нищо. Изпълнителката в последните няколко месеца проявява все по-дръзко поведение, демонстрирайки, че е изключително палава. И ясно показва, че не страда от излишни задръжки по отношение на тялото си.

Само преди броени дни, фолк звездата отново се разхвърли, като показа прелести пред камерите. Тогава бял свят видяха и бръчките й обаче. Феновете са на мнение, че при положение, че не е в първа младост, фолк певицата би трябвало повече да се съобразява. И да не си показа тялото по този начин постоянно.

Мнозина отбелязват, че по всяка вероятност уморителното обикаляне на кръчмите си казва думата, тъй като гласът на Алисия не е като едно време. „Като не може с глас, поне на визия да го докара“, гласят коментари в нета.

Някои обаче са на мнение, че с многобройните си пластики, Алисия се е лишила дори от това качество.

TrafficNews.bg