Независимата жена е жена от специфична порода. Тя може да се справя еднакво добре с живота и емоциите си както напълно сама, така и в компания. Понякога обаче е трудно за такива жени да поддържат връзка, защото не всеки мъж съумява да устои на самочувствието и увереността, които лъхат от този тип дами. Ако сте мъж и се срещате с независима жена и се чудите какво ви очаква, защото имате много въпросителни, вижте какви са те.

Тя няма да разчита на вас за всяко малко нещо

Независимите жени са свикнали да се справят сами не само във финансов план, а и в житейски. Те умеят да се справят с различните предизвикателства в живота. Някое малко обстоятелство няма да ги спре. Не очаквайте независимата жена да ви моли за услуга, за пари или за помощ да си смени кранчето в банята. Тя просто може да се справи с всичко, което се изпречи на пътя ѝ и се чувства добре така. Лошото е, че мъжете често биват респектирани и слисани от подобно поведение. Ако сте толкова изявено независима жена, опитайте се от време на време да допускате мъжете, да им позволите да са ви от полза, за да се почувстват достатъчно мъжествени, пише Az-jenata.bg.

Тя ще е дистанцирана понякога

Това поведение не се случва, защото жената няма интерес към вас или защото страстта ѝ към вас е изгаснала. Просто всяка независима жена цени личното си време и предпочита да ѝ се удава възможност да го прекарва сама или с приятели.

Тя може да изпитва трудности да ви допусне в живота си

Независимите жени често са били такива задълго. Наложило им се е да се справят сами или просто са такива по душа. Ако жената, с която се срещате, има независим дух, опитайте се да я разберете. Знайте, че ще ѝ трябва малко време да пренастрои биологичния си часовник на режим „споделеност“ във връзката, а не „самостоятелност“, както е било досега.

Тя е уверена такава, каквато е

Независимите жени не се страхуват да са такива, каквито са. Трудно ще откриете независима жена, която да не е самоуверена. Обикновено справянето самостоятелно с живота дава особен поглед на живота и тези жени знаят своята цена.

Тя не се страхува да има мнение

Неуверените мъже търсят жени, които да благоговеят пред тях. Ето защо много често независимите жени плашат такива мъже. Връзките между тях са почти немислими. Тя просто ще иска да ръководи, а той ще се чувства потиснат, дори смазан.