Ако можеше да зададеш какъвто и да е въпрос на един пенис, какъв би бил той? 

1. Колко дълго искаш да продължи секса?

„Прост въпрос, прост отговор – колкото е възможно по-дълго. Но това е характерното за секса – желанието е неутолимо… точно до момента на насищане. Когато правя секс, искам да продължи вечно. Но в същото време съм силно фокусиран върху крайния резултат. Можеш да си го представиш като игра на футбол – красив и умел бяг по полето е прекрасно нещо, но именно вкарването на гола накрая ни кара да скачаме и поздравяваме.”

2. Случвало ли се е някога да се преструваш, че изпитваш оргазъм? Ако да, защо?

„Шарън Стоун веднъж каза „Жените можe и да умеят да имитират оргазъм, но мъжете могат да имитират цяла връзка”. Лошата новина за Шарън е, че и аз понякога имитирам оргазъм – според едно проучване около 28% от мъжете си признават, че са се престрували как свършват. Защо? Най-често цитираната причина е нещо, което се нарича „отложена еякулация” – сексът може да е прекрасен, но просто не успявам да прескоча финиша. Трябва ли да се засягаш от това? Не. Повярвай ми, ако това изобщо има нещо общо с това колко си желана – той се преструва, защото се срамува и иска да те предпази.”

3. Как най-добре да те съживим (така да се каже)?

„Направи го нежно – и с много окуражаване. И моля те, в никакъв случай не го прави изразявайки нещо, което може да се изтълкува като разочарование. Или насмешка. (Дори и да си разочарована или аз наистина да изглеждам малко смешно). Много съм чувствителен към непосредствената ми среда и ако случайно се разфокусирам, трябва по-скоро да ме окуражават, вместо укоряват. Най-добре за известно време обърни внимание на други части на тялото му – в крайна сметка на всички се случва да ги обхване сценична треска понякога, нали?

4. Наистина ли усещаш, когато свием мускулите си, за да те стиснем здраво там долу? Какво е усещането?

„Повярвай ми, всички тези упражнения, докато седиш и чакаш на светофара, не отиват напразно. Какво е усещането ли? Сякаш докато правим секс, едновременно с това ме стискаш с ръце. Двойно удоволствие! С две думи, много съм благодарен, че не пропускаш Кегел упражненията си, пише Cosmopolitan.bg.

5. Да използваме ли ръце?

„Да, моля. Харесва ми да ме докосват по колкото е възможно повече различни начини и с колкото се може повече части на тялото ти. Може дори да използваш допълнителни аксесоари. Започни лековато и с нежно дразнене – не е хубаво да ме събуждаш грубо, а по скоро внимателно да ме надигнеш. А след това, когато е ясно, че съм нащрек и готов за действие, можеш да усилиш натиска. Всъщност давай. Точно това обичам, така че не се притеснявай, че ще ме нараниш.”

6Кажи, как наистина се чувстваш в презерватива?

„Ами поне е топло, което е хубаво. Виж, нито един пенис с поне малко акъл няма да помисли за секс без предпазни средства освен когато е в дълготрайна връзка (и след като и двамата са се изследвали за болести, предавани по полов път), така че презервативите са просто необходимост. Нямам желание да прихвана нещо или да заразя някого. За един пенис това не е нещо дето изисква много мислене – а и така или иначе, често мислим вместо мъжете, нали?

7. Различните вагини по различен начин ли се усещат?

„Всяка вагина е различна. От личен опит, разбира се, не съм ги опитал всичките (не че не съм се пробвал), но не съм усетил две по един и същ начин. Някои са по-тесни, някои откликват повече, някои са по-мънички, а има и такива, които са с прическа. Срещала ли си два еднакви пениса? Не. Разнообразието носи радост.

8. Защо толкова много ти харесва кучешката?

„В скорошно проучване на списание Esquire, изненадващо за някои, сексът в задна поза се нареди като третата любима поза на мъжете, с две позиции под ездачката. Но наистина е доста популярна. И защо ни харесва толкова много? Хммм, да видим: значи, ти стоиш там с цялата си прелест и можеш да се докосваш, докато той си върши своята част. Той контролира екшъна, с прекрасния изглед към дупето ти. И аз също съм там, и го давам като по Дискавъри. Как да не ми харесва?

9. Кой секс е по-приятния - вагиналния или оралния?

„Кое е по добре – да обуеш Лобутин или Маноло? И двете те карат да се чувстваш страхотно (дори и краката ти страшно да болят). Разсъждавам по същия начин за всички видове секс – но има нещо особено възбуждащо в това да свърша в устата ти. Той може да види точно какво се случва и се чувства като порно звезда (в най-хубавия смисъл, разбира се...)

10. Усещаш ли, когато свършвам, докато си в мен?

„Ако сложиш ръка върху себе си, точно след като си свършила, ще усетиш как пулсираш, докато мускулите отвътре се свиват. И щом ти можеш да го усетиш, аз също мога. Внезапното свиване, потрепването, спазмите... Всички тези неща са точно толкова приятни за мен, колкото и за теб.

11.Хапането – твърдо не?

„Истинско хапане? С истинска болка? Не мога да говоря от името на всички пениси, но бих предположил, че повечето ще кажат не. А останалите ще кажат – НЕ! Но нежен натиск със зъбките ти, придружен с палава усмивка и последван от страстна ласка с езика ти? Това е голямо ДА!”

12.Колко време след секс ти трябва за втори тур?

„Помниш ли какво ти казах за страстта, която е неутолима точно до точката на насищане? Ами веднага след това обикновено пенисът ще изгуби всякакво желание. Бъди малко по-търпелива – ако си свърша работата както трябва, значи съм дал всичко от себе си и имам нужда от отдих. Опасявам се, че няма магически трик, с който да ме събудиш... Но не съм чувал за пенис, който да откаже на малко нежен опит за окуражаване?

13. Случвало ли ти се е да се нараниш от преумора?

„Думата „любовен мускул” не е само евфемизъм – пенисът няма кости, но това не означава, че съм имунизиран срещу напрягане – или още по-зле. Накратко, прекалено много буйни действия могат да ме наранят. И дори мога да се пречупя, ако се изплъзна по време на секс. Да, наистина! А да не почна да ти разправям за един познат, който го ужили оса – ужас! Направо потръпвам при мисълта...“.

14. Какво е усещането да искаш секс?

„Митът, че мъжете мислят за секс на всеки седем секунди всъщност е глупост - изследователи са установили, че това е по-скоро 19 пъти на ден. Но когато реша, че искам секс, в главата на мъжа не остава място за друго. Това е обсебващо чувство.”

15. Може ли една дама да е твърде влажна?

„Обожавам, когато жената е влажна. Защо? Защото независимо от някои логистични проблеми с изплъзване, и някои мокри петна, колкото е по-влажно, толкова е по-диво. За мен това е комплимент – и за мъжа, така че не се притеснявай от това. И ако не си съвсем готова за мен, също не се притеснявай да се протегнеш към овлажнителя”.

 16. Защо никога не ти стига?

„Със същия успех можеш да питаш Юсейн Болт защо иска да тича или Том Джоунс защо не спира да пее. Аз съм създаден за секс (е, има още едно нещо, което се налага да правя, но то не е толкова забавно). Тогава се чувствам най-жив и изпълнен със сила. Можеш да питаш мухите защо летят – просто съм такъв по природа.”