Както можете да промените в по-добра посока кариерата, личния си живот, любовта, връзката си, така трябва да прецените и какво бихте могли да направите, за да усъвършенствате секс поведението си.

Ето кои са 9-те секс промени, които всяка жена трябва да направи за по-вълнуващ интимен живот. Те са съвсем простички и лесни, но е важно да сте постоянни в тях, пише edna.bg.

1. Започнете по-често да мастурбирате

Едва когато опознаете по-добре предпочитанията на тялото си, ще можете да изпитате истинско удоволствие от секса с вашия партньор.

2. Опитайте с вибратор

Дори и да имате секс партньор, една нова гледна точка към секса никога не е излишна; не е нужно да е всеки ден или да бъде само когато сте сама, включете го в любовната игра с любимия човек.

3. Наблягайте повече на любовната игра

С нея сексът винаги е по-хубав и мъжете знаят, че от нея има смисъл и не бива да се пренебрегва.

4. Престанете да имитирате оргазми

Вероятно сте го правила поне веднъж, но това е нечестно - и за вас, и за мъжа до вас. По-скоро се фокусирайте върху това защо сте го имитирала и как да имате още повече оргазми отпреди.

5. Спрете да се извинявате и оправдавате за части от тялото си, които не харесвате пред мъжете

Имате коремче или любовни дръжки, спрете да го изтъквате пред партньора си; той е с вас заради вас и най-вероятно изобщо не забелязва тези "несъвършенства", които виждате вие; ако наистина се чувствате некомфортно от тялото си по време на секс, просто тренирайте по-често, движете се повече, разхождайте се и похапвайте добри храни умерено.

6. Опитайте нова секс поза

Поставете си за цел на всеки 3 месеца да откривате нова секс поза, с която да подлудявате вашия партньор в леглото; така за 1 година ще усвоите 4 нови пози, които ще внесат свежест в любовния ви живот.

7. Намерете нова ерогенна зона - на себе си или партньора си

Обичайните ерогенни зони са ясни, но докато съблазнявате любимия, потърсете място от тялото му, което при докосване - настръхва; със сигурност има такова, за което не подозирате; опитайте същото и за себе си - ще се насладите на изцяло нови усещания.

8. Гледайте порно с две жени

Това е наистина възбуждащо и ще ви даде нов поглед върху това какво пропускате вие и партньорът ви в секса; две жени винаги знаят как да си доставят максимално удоволствие, защото познават телата си и знаят какво ще се хареса на другата; а и каквото и да говорим - две жени, раздаващи си ласки в леглото, е наистина много възбуждащо, когато гледате такива еротични сцени с половинката си.

9. Говорете с партньора си

Ако напоследък сте недоволна от качеството на сексуалния си живот; но не говорите за това с половинката си - как тогава очаквате той да разбере какво се върти в ума ви; поставете си за цел по-открито да говорите за секс предпочитанията си с партньора си; така сексът ще стане много по-вълнуващ, отдаден и качествен.