Много жени биха искали да знаят какво се върти в главата на партньора им, докато се търкалят заедно в леглото. И дали са напълно искрени? Кои са 9-те лъжи, които вашите любовници са изричали, докато са били интимни с вас:

Лъжа 1

Ако един мъж възхвалява гърдите ви, а вие сте наясно, че формата и видът им не са като във времето, когато сте били напъпила девойка, има голям шанс да не е особено откровен, пише Bulnews.bg.

Лъжа 2

Когато господинът между краката ви сподели, че гениталиите ви ухаят на божествена амброзия. Наясно сме, че тези части на тялото няма как да миришат на райски нектар.

Лъжа 3

Ако чуете, че вие сте първата сексуална партньорка от устата на господин, който е достатъчно голям, за да си купува сам цигарите и да си плаща сам напитките, то това е твърде вероятно да е един изпечен лъжец. Разгледайте внимателно езика на тялото му, той никога не лъже, ако някой е вещ в сексуалния занаят.

Лъжа 4

Мъжете обичат да лъжат за сексуалното си минало, защото си въобразяват, че по този начин са по-привлекателни за жените.

Лъжа 5

Дори и да се кълне в най-милото, не вярвайте на сто процента на мъж, който твърди, че винаги досега е използвал презерватив, когато прави секс. Господата обичат да казват това, което една жена обича да чува.

Лъжа 6

Със сигурност сте чували твърдението, че с кондом мъжът не може да свърши. Това е тотална глупост. Истината е, че господата обичат да правят секс без нищо да им пречи на допира до вътрешната страна на вагината.

Лъжа 7

Ако жените ги „боли главата“, когато не искат да са интимни, то оправданието на мъжете е, че са прекалено уморени. Чуете ли това обяснение, а той цял ден не е станал от дивана, работата е ясна.

Лъжа 8

Това невинаги е лъжа, но доста често мъжете казват на жената, с която са в момента, че тя е най-добрата им любовница.

Лъжа 9

Мъжете избягват въпроса "Къде се намира в момента връзката ни?", дори когато са прехласнати по задните ни части. Те ще измислят много лъжи, за да избегнат тази тема и за да ви накарат да забравите поне за известно време за статуса на отношенията ви.