Когато виждат вагина за първи път

Нищо не може да подготви мъжа за такава гледка. Колкото и порно да гледа, дори и да разпитва по-опитни приятели, и карта да му начертаят, цялата подготовка изчезва в момента, в който той види вагина за първи път. Представи си хората, които си мислят, че от разглеждани снимки са наясно колко голям е Гранд каньон в САЩ! Е, няма как да бъдат подготвени за величествената гледка, която ги очаква.

Загуба на ерекция

На всеки мъж се е случвало поне веднъж. Това обаче не прави нещата по-лесни за тях. Винаги се притесняват много, идва им да потънат от срам. Някои от тях се сещат, че може би са прекалили с уискито тази вечер...

Преструват се, че знаят точно къде е клиторът

Разбира се, по-опитните знаят къде се намира клиторът, но когато им е за първи път, знаят, че е важно да го намерят, но не и къде точно да го търсят. Като че ли са очаквали жената да им го покаже, да ги обясни местоположението му подробно. Тъй като това не се случва, момчетата се лутат, стараейки се да достигнат до клитора ти по какви ли не начини. Това е най-подходящият момент да стимулираш оргазъм.

Схващат се

Усещайки, че кракът им се схваща, момчетата не искат да изглеждат като бебета, и не показват болката, която изпитват. Преминават през изпитанието, все едно сексът е олимпийски триатлон.

Пъхат си пръста в дупето ти

Бързо разбират, че НЕ ТРЯБВА да правят това, без да те попитат ще ти бъде ли приятно.

Осъзнаването, че там долу има нужда от обезкосмяване

Не е нужно момчетата да разбират, че между краката си имат цяло гнездо, точно преди да получат първата си свирка, но обикновено така става.

Не знаят как се поставя презерватива

Мъничкото фолио и гуменият кръг в него могат да бъдат доста объркващи, ако момчето няма опит с презервативите. Когато не успее да постави презерватива, си мисли само: „Дали взех достатъчно количество?”

Родителите му влизат  в стаята, докато той прави секс с гадже
Ето затова някои хора стават монаси! Разбира се, и заради Бог, но предимно защото сексът е съсипан завинаги.

Удрят го в топките по време на секс

Това е като да го ухапе малкото му куче, или да му изгорят пържолите на барбекюто – все се чувства така, все едно е предаден от някой, когото обича.

TrafficNews.bg