Мислиш си, че свалячите са комична отживелица от 2000-те години? Нищо подобно! С годините тези мачовци се научиха да се маскират като „мъжа-мечта“.

Предлагаме ви 9 начина, които ще ви помогнат да го разобличите.

Излишна самоувереност

За повечето мъже, да се приближат към момичето, което харесват, е решителна стъпка. А да свържат няколко думи в предложение за среща, си е направо подвиг! Така че, ако мъжът, лутащ се в мислите си, се опитва да проговори, знай, че ти наистина си му симпатична, пише Cosmopolitan.bg.

Направи си извода:

Щом той се държи толкова самоуверено и по никакъв начин не може да бъде затапен, то този мъж най-вероятно е много опитен в подобни запознанства, или ти просто не си му безразлична. А е възможно да е и едното, и другото.

Странно запознанство

От професионалния съблазнител никога няма да чуеш класическото: „Може ли да се запознаем?“, нито пък подобни наивни въпроси.

Направи си извода:

Свалячът ще те подхване с въпроса: „Ще ми подскажеш ли какъв е курсът на паунда днес?“ Или: „Наясно ли си какво е любов от пръв поглед, или ми се налага да вляза втори път?“. Това са така наречените „ледоразбивачи“, които предразполагат към разговор, защото не са клише. Същата е ситуацията с комплиментите. От неговата уста те са нещо средно между възхищение и приятелска закачка: „Имаш холивудска усмивка! Напомняш ми на някого... А! Май се сетих – на Брус Уилис!“

Докосвания

Неговата най-важна задача е да се внедри възможно най-бързо в зоната ти на комфорт – така пътят към сърцето се съкращава значително.

Направи си извода:

Вие току-що сте се запознали, а той вече уверено те държи за ръка? Без никаква причина започва да разглежда маникюра ти? Оправя непокорните ти къдрици? Е, какво пък – ненатрапчиво, но решително този мъж се придвижва към заветната цел.

Среща в стил „иконом“

Той няма намерение да харчи пари за теб, нито да губи времето си. Напълно възможно е да има няколко „единствени“ като теб.

Направи си извода:

По-скоро те чакат разходки в парка, по улиците на града и край морето през лятото, хапване на кроасани в крайпътни евтини кафенета, гледане на залези от покрива на къщата му. И той ще ти поднесе всичко това толкова умело, че бюджетното изкарване на времето ще ти се стори невероятно романтично и необикновено, много по-приятно от обяд в скъп ресторант.