Всяка жена, която се намира в сериозна връзка, на определен етап започва да се пита дали благоверният ѝ изневерява. Ревността е едно от качествата, които откриваме в себе си, когато държим на някого. Ето 8-те най-сигурни знака на изневярата – нещата, които обикновено мъжете правят, когато са започнали връзка с друга жена. Разбира се, не можем да поставим всички мъже под един знаменател, но все пак, ако вашата половинка напоследък прави по-често някои от нещата, изброени по-долу, си струва поне да се замислите:

1. Винаги си взима душ, ВЕДНАГА след като се прибере от работа или късна среща. Иска да заличи всички следи от парфюма й.

2. Изведнъж сте започнали да правите повече секс, а преди това веднъж в месеца е било събитие. Как да го кажем… „с яденето идва апетитът“ важи с пълна сила и за мъжете, които получават повече секс, повече и искат в този ред на мисли.

3. Крие ревниво телефона си от вас. Дори не си го виждала скоро, а какво остава да си ровила нещо или да си го ползвала за собствени нужди, пише Bulnews.bg.

4. Всяка сутрин да стои пред огледалото и да се гласи повече от обикновено, станал е суетен и подбира внимателно дрехите си, дори ги глади.

5. Изведнъж започва да се вижда повече с приятелите си. Преди винаги е предпочитал да стои вкъщи и да гледа мач, а сега изведнъж има много срещи с „приятелите си“.

6. Държи се прекалено мило с теб, а това никак не е привично за него. Получаваш цветя, бонбони, комплименти… като цяло гузната му съвест говори вместо него.

7. Не те взима със себе си, когато излиза някъде. Никога, освен ако не излиза с ваши общи приятели.

8. Губят ти се сметките къде отива семейният ви бюджет. Харчите малко повече от преди и изобщо не знаеш къде „потъват“ парите… а той все казва, че са за сметки.