Какво се крие зад пухкавите му любовни дръжки и образцовия почерк на третокласник? Вместо да слушаш самохвалството на даден мъж колко е добър се огледай за тези тайни доказателства за парещо страстно ниво!

Забрави за размера на дланите, стъпалата (и колата) му и продължи да четеш, за да разбереш тънките знаци намеци, че имаш срещу себе си гарантиран сексбог, пише Cosmopolitan.bg.

Той носи страхотен панталон

Фасулски просто е. Ако искаш да се сдобиеш с предварителна поверителна информация за креватните способности на даден мъж, хвърли едно око към панталона му. Но не за да изчислиш оптически какво има в него, а за да прецениш адекватността му спрямо останалата част от дрехите. Ако целият ансамбъл е прилежно подбран, това говори за внимание към детайла. Незаменима добродетел, когато става дума за парещи похотливи сесии, защото показва, че притежателят му е готов да положи онази допълнителна доза старание, която би превърнала секса ви в експлозивно незабравимо изживяване. Така де, да поразсъждаваме логично – щом се конти, значи го е грижа какво ще си кажат околните за него, следователно ще направи всичко възможно да се представи добре и пред теб... особено в леглото. Като ще отдели същото време и търпение да открие съвършената комбинация ласки, които разпалват тялото ти, които е отделил за изнамирането на перфектната комбинация тениска – маратонки – шапка. А това е мно-о-ого хубаво нещо...

Той мирише на мускус

Помниш ли дните, когато всички мъже ползваха Мустанг? Е, ние ги помним, понеже хванахме от тоталитарното време. Тогава само единици в тайна връзка с прогнилия буржоазен Запад и фришоповете миришеха различно. Така че в общи линии всички си бяха Мустанги-и. Слава Богу, тези времена отминаха. И сега мъжете могат да избират аромата си, а ти можеш да си вадиш похотливи изводи на базата на техния избор. Установено е, че тези от тях, които ползват афтършейв с мускусен аромат, са със силно изразена сексуалност и не се срамуват по пътя на експеримента и разпита да научат как да дърпат всичките ти страстни струни. Следователно смело с носа напред!

Той има хубав почерк

И-мейлът по принцип е хубаво и удобно нещо. Но не и когато става дума за предварителното ти секс проучване на даден мъж. Защото може да си в супер интимни отношения с инбокса му седмици наред и пак да не получиш реална представа за еротичното му IQ. Докато един бегъл поглед върху драснат от него ред на ръка вдига напълно завесата над сексуалната му същност. За целта преди да си легнете, го накарай да напише нещо и обърни внимание на буквите с камшичета като „д“, „у“, „з“, „ц“ и „щ“, както и на буквите, които съдържат кръгчета („о”, „а” и т. н.). Дали са грижливо заоблени и изписани? Да? Значи трябва да почерпиш, защото си попаднала на мъж с желязно либидо. Според графолозите заобленият почерк издава чувство на емпатия (съпреживяване), така че мъжът, който пише по този начин, задължително ще се погрижи и за твоите еротични нужди.

Той спортува

Това дали спортистите са подходящи за сериозна връзка, съдържаща и пълноценно общуване, е един друг въпрос. Става дума за безспорния факт, че мъжете, трениращи редовно даден спорт (не шах, разбира се!), са страхотни любовници. Защото те имат добра координация (тоест знаят прекрасно какво правят с ръцете, краката и прочие части на тялото си) и добра физическа издръжливост (която им помага да го правят достатъчно дълго). Такъв мъж ще се плъзга безпроблемно и по най-заплетените сексуални пози, използвайки различни части на тялото си в оттрениран синхрон... и покривайки максимално голям брой от чувствените ти точки. Да живее спортът!

Той яде като Тазманийския дявол

Помниш ли епизода от „Сексът и градът“, в който Миранда излизаше с пристрастения към поничките мъж, който настояваше да й прави френска любов при всяка възможност? Няма нищо случайно на тоя свят! Според едно проучване начинът, по който яде един мъж, е отражение на способностите му в леглото. Не си избирай придирчиви към менюто си индивиди, както и такива, свикнали да хапват на крак, предупреждават провелите го учени. Защото тези личности ще демонстрират същото капризно или “през куп за грош” либидо. И обратно – мъжете със здрав апетит, свикнали да се наслаждават на храната, ще приложат аналогичен вдъхновен сладострастен подход и в спалнята. Последното нещо, което биха направили те, е да претупат любовната увертюра, все едно е 100 метра спринт, както и да пропуснат да оценят по достойнство всяко твое движение, носещо им порция наслада. Още една пържолка, скъпи?

Той може да се движи като Джъстин Тимбърлейк

Всички сме го изживявали: наближава краят на дискотеката и някой непознат се приближава на зиг-заг: „Може ли един танц“. За жалост онова, което всъщност има предвид, е: „Изпил съм, вече не помня какво и колко, толкова съм пиян, че даже не знам на чии хора съм, обаче все още съм си идеално попадение. Искаш ли да ти го докажа, като отъркам таза си в твоя в следващите три минути?“ Да е секси, не е секси. И определено не е добре да се прибереш вкъщи с мъж, който е на път да те вземе за близначки. Обаче ако забележиш някое супер пластично и изразително на дансинга (почти) трезво сладурче, което се движи в ритъм, си имай едно на ум, че шансовете да бъде същият и в леглото са 99%. А ако по време на блус те притиска към себе си, но в същото време ти дава възможност и пространство да се развихриш, ще бъде самоуверен, внимателен любовник. Дай Боже, това да е твоят човек!

Не е пресметлив до педантичност

Начинът, по който един мъж управлява бюджета си, е ключов за личността му, в това число и за еротичния му почерк. Ако той преглежда с часове менюто - не понеже не може да реши какво му се яде, а понеже на челото му е изписан калкулатор, не очаквай от него да се раздаде безрезервно между чаршафите. Просто защото прекрасният секс е акт на спонтанно щедро отдаване, а не прецизна сметка “аз сега ще дам еди-какво си, в замяна на което ще получа еди-какво си”. Само не приемай казаното в най-буквален смисъл, че трябва винаги той да плаща сметките! Напротив, добър знак е, ако ти позволи и ти да го поглезиш отвреме-навреме, защото това е подсказка, че няма да държи винаги да се налага (както знаем, който плаща, той поръчва музиката). И последно, ако се чувства доволен от финансовото си състояние, без значение колко изкарва де факто, това показва, че е уверен в себе си. Наясно си, че добрите любовници не са супермени, излезли от култовата холивудска сага, а най-нормални личности, успели да се справят с комплексите си, нали?

Той се целува с паузи

То се знае, че „ако искаш да знаеш дали наистина те обича, отговорът е в целувката му“, както пее Шер. Но коя целувка всъщност е майсторска и предвещава невероятни страстни способности по-късно, когато преминете “по същество”? Ами тази, при която той действа по формулата „спри и погледни“. Защото така постепенно увеличава напрежението, като не забравя да установи как реагираш в най-началния еротичен етап. След като е в състояние да отчете факта, че сладките нежни целувки ти подкосяват краката или напротив, обожаваш да те целуват страстно и една доза грубо, той няма да пропусне да направи “обратната връзка” и в леглото, ще си отбележи какво харесваш най-много и ще направи всичко възможно да извлече максимума от въпросните еротични открития. Така де, иначе защо да си дава труда да ги прави?!

И ЗНАЦИТЕ, ЧЕ ТРЯБВА ДА ГО ПРОПУСНЕШ...

Той губи търпение и натиска копчето на асансьора няколко пъти, докато нервно ръмжи: “Трябваше вече да е пристигнал!”

Преди да си успяла да отпиеш третата си глътка водка, той вече е обърнал втора бира. И се шегува, че ако все така изоставаш, не знае как ще я карате.

Всяка среща протича по една и съща схема – вечеря, кино, разходка. Всеки опит за нещо различно бива париран.

Той е единственият мъж на този свят, който мрази джагите. Защото по собствените му думи така и не е успял да си координира добре ръцете.

На третия етаж на стълбището издъхва. Налага се да го влачиш на гръб до... връхната точка, пардон, етаж.