Ех, добрите стари смс-и, помните ли ги? Вече може и през Viber, но ето един забавен списък със съобщенията, които ще възбудят половинката ви адски много.

“Остани тази нощ, за да си направим парти за двама. В леглото ми…”

Ако все още не живеете заедно и не сте си направили планове за вечерта, ето ви начин да го подтикнете бързо-бързо да си тръгне от работа.

“Иска ми се да беше тук сега…”

Тук определено качеството е на почит пред количеството. Пращате му това съобщение, лампичката в мозъка му веднага светва в сигнално червено и той започва да си мисли, че го искате наблизо, за да….

“В леглото съм и скучая. Искаш ли да поиграем на…?”

Какво по-забавно от това да превърнете детска игра в доста палава такава. Пратете му го, а след това подхванете цяла серия от къде и как да ви докосне до момента, в който няма връщане назад, пише Missbloom.bg.

“Имах страхотен сън снощи. Искаш ли да знаеш какво ми правеше?”

Ако му го изпратите рано сутринта, може да си спечелите цял ден размяна на палави съобщения, които ще превърнат прибирането вкъщи в истинска тръпка.

“Току що си купих нови бикини. Харесват ли ти?

Естествено, тук трябва да пратите и снимка, за предпочитане на бикините върху вас. Ще стане взривоопасно, ако сте направили снимката на непривично място като офиса или съблекалнята на магазина.

“Влизам под душа. Искаш ли да дойдеш?”

Един перфектен начин да започнете вечерта, ако искате тя да завърши по точно определен начин.

“Това, което ми направи снощи…”

И така той ще започне да изрежда наум всичко онова, което сте правили, за да си представи точно това, за което му пишете.

“На път съм. Събличай се.”

На всеки мъж ще му хареса понякога вие да сте доминиращата. Той със сигурност ще е абсолютно готов за момента, когато ще сте на вратата.

“Секс?”

Право в десетката. Ще му хареса.