Да, да, чели сте хиляди такива материали, но пробвали ли сте да видите кое наистина работи? На вниманието ви поставяме изпитани съвети, които имат ефективност. Опитайте, не губите нищо!

1. Методът „стоп-старт“

Технически той представлява няколко тласъка, след това спиране, отново няколко тласъка, после пак спиране. Този метод е подходящ за задържане малко преди да свършите, но не и по време на целия акт, защото така ще ви попречи да намерите с партньорката си ритъма и така да убиете нейния оргазъм.

2. Методът на разсейването

Когато усетите, че краят е близо, мислете за някакви отблъскващи неща. Има потенциална опасност тотално да ви „спадне“, затова не задълбавайте сериозно в имиджите в главата си, пише Tialoto.bg.

3. Избягвайте предиграта

Когато очакването продължи много дълго и стоите „надървен“ повече време, е нормално финалът да дойде бързо. Може да пропуснете любовната предигра (това едва ли ще се хареса на партньорката ви) и да минете към същината, но не го превръщайте в навик. Половинката ви има нужда от повече ласки.

4. По-бавен секс

По-бавното темпо ще ви помогне по-бавно да стигнете до еякулацията, тъй като сексуалното напрежение ще се изгради по-бавно.

5. Методът на стискането

Доста мъже го практикуват наистина, когато искат да спрат свършването си. Точно преди да се изпразнят, си изваждат члена и го стискат в ръка, за да спрат процеса. И все пак има възможност това да убие либидото и на двама ви, понякога боли и не е 100 % надеждно.

6. Виагра и други медикаменти

Едно от най-често използваните средства за третиране на преждевременна еякулация са медикаменти като Виагра. Ефект има, но това е само временно решение на по-сериозен проблем и трябва да се консултирате със специалист преди употребата на подобни медикаменти. Прибегнете към това като крайна мярка, а не като първи избор.

7. Психическа тренировка

Ще се изненадате колко реакции на тялото можете да контролирате ментално. Упражнявайте контрол над еякулацията си и с времето ще удължите времето на ерекция.

8. Тренирайте с мастурбация

Психическата тренировка ще бъде още по-успешна, ако я съчетаете с физическа. Тренирайте чрез самозадоволяване колко максимално може да издържите преди да свършите.

Мастурбирането ще ви помогне и да опознаете тялото си, да разберете какво ви възбужда най-много, за да го избягвате по време на секс, ако не искате да свършите.