Той изглежда добър, изглежда свестен, но наистина ли е такъв? Всяка жена си задава тези въпроси, когато се среща с някого отскоро. Приветливата усмивка и привидно любезното поведение не са достатъчни, за да сте сигурни, че той е наистина свестен. Има някои наистина сигурни признаци в поведението му, които определено показват това.

Кои са те?

Той ви уважава, а и не само вас

Ако един мъж се отнася с уважение към вас, това е явен признак, че е преди всичко свестен човек. Още по-добър знак за това е, ако той се отнася уважително към всички, познати и непознати. Възпитаните хора, притежаващи такт и умереност го правят. На такива мъже може да се разчита в трудни моменти, пише Az-jenata.bg.

Той приема „не“ за отговор

Стабилният, емоционално интелигентен и уравновесен мъж приема „не“ за отговор. С него може да се спори на едно по-високо ниво и това е от огромно значение за хармонията в една връзка. Ако вашият партньор е такъв, имате късмет.

Той е търпелив

Свестният и нормален мъж е търпелив. Той не избухва, не ви провокира, не проявява признаци на непостоянство, не се отнася невротично към хората около себе си и вас. Това дава усещане за спокойствие във връзката и ви кара да се чувствате уютно.

Той не обвинява другите за провалите си

Един здраво стъпил на земята мъж поема провалите си с вдигната глава. Той анализира грешките си и обстоятелствата, които са довели до този провал, а не мрънка и не обвинява другите за собствените си неуспехи.

Той мисли преди да действа

Много ценно качество, което показва уравновесеност и аналитичност, които са от голяма важност при взимането на каквото и да е решение в живота – от най-малките до най-сериозните.

Той не очаква комплименти

Обикновено комплексираните по някаква причина мъже очакват комплименти, с които да повишат самочувствието си. Те не само ги очакват, но и подканват половинката си да им ги прави. Мъжът без комплекси обаче реагира коренно различно. Той приема комплименти с удоволствие, но си личи, че психиката му не зависи от тях. Той е достатъчно самоуверен.

Той е любезен към непознати

Един прекрасен признак на уравновесен свестен мъж е неговото отношение към непознати, най-вече от обслужващия персонал. Например, ако партньорът ви унижава или нагрубява сервитьора при всеки удобен случай, това е признак на дълбок комплекс за малоценност, който той потиска, като унижава други хора. Но ако се отнася с уважение дори към хора, които са под неговото социално ниво, това е прекрасен знак за емоционална интелигентност.

На него може да се разчита

Ако човекът, с когото се срещате или имате връзка е човек, показал многократно, че на него може да се разчита във всякакви ситуации, радвайте се, защото той определено е свестен мъж, с който може да се гради перспективна връзка.