Ние си помислихме, може ли все пак сексът след сватбата да бъде по-добър?

Можете да го правите когато и където ви е удобно. Една приятна отличителна черта на брачния живот – достъпа до тялото на мъжа 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата (естествено, ако твоят възлюбен не е моряк на далечно плаване). Когато си омъжена, сексът за теб е като денонощна закусвалня на ъгъла – винаги е отворена и винаги те посреща с удоволствие.

Сутрешният секс не е само приказка. Да, бързият секс като пожелание за добър и продуктивен ден – защо пък не? Можеш да го задържиш в леглото веднага, след като е решил да стане, и, силно се надяваме, да ти направи божествена закуска. А може и да получи своята порция щастие и под душа, например.

Можеш да не се притесняваш за болестите, предавани по полов път. Това, естествено, се отнася за случаите, в които в разбиранията ви за семейство влизат понятия като вярност и доверие.

Той знае как да ти подари най-яркия оргазъм. Когато вече сте опитали максимално много от това, което сте искали, и знаете един за друг най-интимни подробности, е толкова лесно да подариш приятно изживяване на любимия. Той знае къде да натисне, къде да погали, а къде да целуне – оргазмът ти е близо!

Понякога можеш малко да се поотпуснеш. Да, ние момичетата знаем, какво означава това „да се поотпуснеш”. А именно – да си позволиш да не си постоянно толкова идеално гладка на най-интимните места. Той те познава всякаква – щастлива, тъжна, пияна, зла и... необезкосмена. Не можеш да противостоиш на природата, въпреки че не би било добре да се занемаряваш.

Можете да разбиете мита за секса след брака. По-точно за отсъствието на секс в семейния живот. Да, женени сте вече не едно десетиелетие, но все още можете да си спретнете наистина гореща нощ! От вас зависи дали ще запазите страстта и дори и на стари години ще си разменяте похотливи погледи. Не оставяйте рутината да убие тръпката.

След секс можеш да се занимаваш с каквото си искаш. В самото начало на романтичните ви отношения ти се иска, естествено, да се сгушиш в обятията на любимия си, но с течение на годините е невъзможно просто да лежиш и, мълчейки, да се радваш на оргазма си след всеки секс! Да, той може да отговори на смс-а от колегата си, а ти да се обърнеш и спокойно да заспиш. Това вече няма да изглежда глупаво или грубо.

За да получиш секс, трябва само да кажеш за това. Вече не трябва да измисляш всякакви хитрости, когато вече нямаш против да го направите, но правилата за приличие в главата ти напомнят за „пет срещи до секса”. Можеш просто да му изпратиш горещ смс: „По-скоро се прибери вкъщи! Колкото по-бързо дойдеш, толкова по-гореща ще е вечерята ти.” Всичко изглежда ясно.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg