Разбира се през 2015 г. можеш да си обещаеш да свалиш няколко килограма, или да си намериш нова работа. Но ние ти предлагаме да обърнеш внимание на една доста пренебрегвана тема, когато става въпрос за това какво мечтaем да ни се случи през следващата година, какво искаме да се промени. Е, може би е време да си обещаеш, че ще промениш сексуалния си живот. И независимо дали си сингъл или с гадже, ти гарантираме, че правилата са толкова яки, че няма как да забравиш за тях седмица след новогодишната нощ (както стана с отказването на цигарите миналата година, нали...).

Опитай нова секс-играчка
Ако никога не си пробвала секс-играчка, значи му е дошло времето да инвестираш във вибратор. Ако пък си на „ти” със секс-играчките, опитай някоя съвсем нова и странна, най-добре такава, която ще доставя удоволствие и на двама ви.

Сложи твоите желания на първо място
Страхотно е да доставяш удоволствие на пратньора си, но сега сложи твоите на първо място. Казвай му, когато искаш да забърза нещо, или да забави, и не се чувствай виновна, ако не можеш да му върнеш доставеното удоволствие. Със сигурност той се възбужда много от това, че ти си в екстаз.

Сподели секс-фантазиите си с партньора
Ако искаш да пробваш някаква игра в леглото, или по-агресивен секс, или трудна и странна поза, кажи му. Същото важи и ако се възбуждаш от мръсни приказки – накарай го да ти ги шепне в ухото. Ако се притесняваш да си кажеш какво искаш, знай, че не си единствената, и всеки човек има тайни желания за секса, просто някои си ги изживяват, защото не се срамуват да ги признаят.

Гледай порно
Това е перфектният помощник при мастурбация, а и за загрявка с партньора. Експериментирай с различни видове порно, докато разбереш кое те възбужда най-много. Изследвания показват, че най-голям процент от жените предпочитат да гледат лесбийско порно. Странно, нали?

Увеличи звука между чаршафите
Бъди шумна, викай (е, не прекалявай, особено ако имаш съседи). Така партньорът ти е сигурен, че ти е хубаво, а за теб е нещо ново и забавно.

Мастурбирай повече
Особено ако не правиш много секс, задължително мастурбирай редовно. Ще видиш, че има положителен ефект.

Излез от леглото
Пробвай и други места за секс, освен леглото. Кухненската маса, ако е стабилна, е перфектен вариант. Диванът в хола, под бюрото... избери си.

Опитай секс чрез есемеси, или секс по скайп
Дори и да живееш с партньора си, сексът с есемеси или по скайп ще вкара допълнителна страст в отношенията ви.

TrafficNews.bg