Позата на Ездачката е достатъчно проста и разбираема... Но, само на пръв поглед! Тя поражда немалко въпроси: какво да правиш с ръцете си? Какво да направиш, ако се изморят краката ти? Как да поддържаш ритъм?

Специалистите разказват как да подобриш уменията си в тази поза. На теб ти остава единствено да четеш и да изпълняваш, пише Cosmopolitan.bg.

Ъгълът е най-важното нещо

Прието е, че истинската поза Ездачка е, когато ти седиш с изправен гръб (90 градуса). Но на много им е по-удобно да се наклонят напред, намалявайки този ъгъл до 45-50 градуса, за да е по-комфортно и на двамата партньори.

Движи се повече

Представи си, че танцуваш. Движи бедрата си в такт. Можеш за равновесие да се опреш в неговите бедра или да поставиш длани на леглото.

Бъди непредсказуема

Сменяй скоростта и дълбочината на докосванията така, че това да се превърне в приятна изненада за партньора. Започни с леки бързи движения, след това продължи с бавни. Сменяй темпото. Ако не успяваш да удържиш ритъма, просто се превключвай между движенията напред-назад и нагоре-надолу.

Използвай ръцете си

И твоите, и неговите. Нека той сложи ръце например на бедрата ти. А ти, ако чувстваш умора, можеш леко да се отпуснеш назад и да се подпреш с ръце на леглото зад теб.

Не се страхувай да доминираш

Вържи ръцете му над главата с шала си (ако нямаш белезници под ръка). Обещаваме ти, той никога няма да забрави тези усещания!

Пъхни краката си под неговите бедра

Това неочаквано движение може да ти донесе немалко удоволствие. На него (гарантирано) – също. Освен това по този начин колената ти ще се уморят по-малко.

Обърни се с гръб

Ездачката ще придобие нови измерения, ако ти си обърната с гръб към партньора. По този начин също е и по-удобно. Нека той хване ръцете ти и да те напътства.

Помоли го да седне

Не съществуват правила, които да казват, че той задължително трябва да е легнал. Нека да седне и да е още по-близо до теб. Усещаш ли забързаното му дишане?

Бонус: Приготви си играчки

Дай му вибратор и нека ти достави удоволствие. Бързо ще се научи, не се притеснявай!