Концепцията за ерогенните зони днес е донякъде остаряла, тъй като буквално всеки квадратен сантиметър от тялото може да бъде такава зона. Ето няколко примера за такива чувствителни области.

Коса

Със сигурност ви харесва, когато си играе с косата ви. Най-вероятно и той ще бъде доволен. На скалпа има много нервни окончания и импулсите незабавно се предават. Поставете върховете на пръстите си в косата му, първо нежно, а след това по-силно. Ако чуете тихи стонове и въздишки, значи всичко е точно!

Пръстите на краката

Те могат да се галят с върха на езика и това е много хубаво. Включително, защото е неочаквано. Можете обаче постепенно да се придвижите отгоре надолу и да обърнете внимание не само на пръстите, но и на целия крак.

Простата

Една от недооценените части на мъжкото тяло. При правилна стимулация той ще бъде много доволен. Удобно е да го докоснете през ануса, но не забравяйте да предупредите за него и да вземете повече лубрикант.

Вътрешно бедро

Самите щрихи в тази област обещават нещо много приятно! Можете да направите лек масаж с върха на пръстите или устните.

Долна устна

Много чувствителна зона! Опитайте се да го захапете леко с различен натиск.

Шия

Адамовата му ябълка е мощна ерогенна зона. Китайската медицина смята, че щитовидната жлеза също е свързана с интимните органи, така че си струва да опитате. Масажирайте тази зона с кръгови движения на езика.

Зърна

Мъжките зърна са по-чувствителни от женските, включително и поради това, че рядко се пипат. Те могат да бъдат леко облизани, като сладолед, или да се пипат с пръсти.

Уши

Друга област, която често се забравя. Масажирайте с пръсти или целувайте и хапете. Реакцията няма да отнеме много време!