Ш-ш-ш-т! Дори да сте си много близки с благоверния и да нямате тайни, пак съществуват теми, които по-добре да не повдигаш пред него.

Ето ги тези няколко случая, когато доверието може да ти изиграе лоша шега. Ако ти се прииска открито да поговориш с любимия за някои от тези неща, по-добре се спри. Защото подобни откровения убиват желанието, пише Cosmopolitan.bg.

Ето кои теми да не обсъжда с него.

1. Какво мислиш НАИСТИНА за майка му (добре де и за баща му)

Не го прави в никакъв случай – той така или иначе няма да ги промени. В истинския смисъл на казаното – той няма да ги направи по-добри, нито ще ги занесе в магазина да ги продадат, а с парите да си купи нещо по-качествено, дори идеално.

Дори майката на благоверния ти да е деспотично чудовище, той е наясно с този факт и периодично се кара с нея заради това, но пред теб ще продължава да я защитава. Тя все пак е „мама“, неговата майчица.

2. Кой от звездите е твоя тайна мечта

И жените, и мъжете си мечтаем да бъдем с някой известен актьор, певец спортист... И това е нормално. Но по-добре любимият ти да не знае,че ти си фантазираш за това, какво е да попаднеш в обятията да кажем на Хоакин Финикс. Защото на твоя мъж едва ли ще му е приятно да мисли, че ти все едно се срещаш с него, а не с друг мъж, защото този другият не е възможен.

А и с това признание ти му отнемаш удоволствието да гледа който и да е филм с участието на твоя блян. По-добре се ограничи с признанието, че си без думи от играта на Финикс като актьор и си пуснете да гледате някой негов филм заедно.

3. Защо си стояла толкова дълго в банята

Всички ние сме живи организми и разбираме какви процеси се случват в телата на другите такива.

Освен това в живота се случва всичко: налага ни се да се грижим един за друг при болест. Например съвременният мъж е нормално да присъства на раждането на детето си и там да се сблъска с всички неестетични старани на това чудо. Това са изпитания, които ви сближават. Но да му предлагаш подобно изживяване без нужда и необходимост и излишно да изпадаш в подробности за физиологичните си нужди, наистина не си заслужава. Това убива цялата романтика.

4. Колко усилия и грижи си положила, приготвяйки се за среща с него

Разбира се, това няма как да го скриеш от съпруга си. Но в начален етап на връзката най-добре дръж нещата от кухнята на красотата далече от него. Този, с когото отиваш на среща, изобщо не трябва да знае колко време си стояла във фризьорския салон и колко пари си дала за маникюр.

Нека види крайния резултат, а не процеса на приготовление.

5. За проблемите ти с кожата

Никой не е застрахован, дори супермоделите. Всяка от нас може да се събуди с малко несъвършенство по лицето си. Но заслужава ли си да насочваш натам вниманието му? НЕ! Може би, ако не му обърнеш внимание, той изобщо няма да забележи, а и едва ли му е приятно да обсъждате точно „новата ти придобивка“ вляво от носа.

6. Несъвършенство на тялото ти

Мъжете признават, че наистина ги вади от равновесие въпрос от рода на „тази пола прави ли ме дебела?“. Те буквално не знаят какво да отговорят.

„Да, прави те“ – ще се обидиш.

„Не, не те прави“ – ще кажеш: „Искаш да ми намекнеш, че съм си дебела, а не е заради полата?“

„Скъпа, прави те дебела не полата, а пицата“ – това пък направо си е опасно за живота.

Още повече, нищо не разкрасява жената така, както увереността й в себе си.

7. Подробности за „онези дни“

Разбира се, че не трябва да се преструваш, че те изобщо не съществуват. Знанието за твоя цикъл ще помогне на партньора да те разбира по-добре, да не те дразни точно в този период, когато си готова да се взривиш (а и него да гръмнеш), да се грижи за теб.

Сексът – той е в зависимост от това прави ли ти се тогава точно това, или не.

Но го пожали от подробни, нюанси и зрелища, свързани с тази „женска“ седмица.