За да доставите максимална наслада от секса на един мъж, е добре да се запознаете с някои тънкости, за които той не винаги би ви признал. Приложени по онзи женствен и съблазнителен маниер, на който само една жена е способна, те директно биха го изстреляни към върха на удоволствието. Става дума за онези безумно сладки прийоми, които влудяват всеки представител на силния пол и превръщат секса за него във фантастично преживяване.

1. Да издавате стонове

Моля ви, само не стойте като бездиханни и неми кукли с ококорено плашещи очи, докато той се е надвесил над вас в желанието си да изтръгне от гърлото ви поне един звук. Дълбокото и стенещо дишане е сред онези елементи от любовната игра, които не само че допринасят за по-силната възбуда при мъжете, но и направо ги побърква от кеф.

2. Да се наслаждавате с всичките си сетива на секса

Широко разпространено е схващането, че мъжът по време на секс мисли първо за себе си, а едва след това – за половинката си. Абсолютно невярно! Ако дамата на сърцето му се е стегнала като агне пред заколение, това със сигурност би изпарило всякаква страст и желание у него за каквито и да било интимни ласки с вас в този момент. Повечето мъже отдават тялото и душата си в секса и вие не трябва да подценяват този факт. Влюбеният и обичащ мъж е готов на всякакви креватни подвизи, за да ви доведе до разтърсващ оргазъм.

3. Да му вържете очите и да поемете инициативата в свои ръце

Може и ръцете. Не забравяйте, че понякога и мъжете имат нужда да се отпуснат напълно в нежните обятия на половинките си и да се отдадат на страстните им милувки в буквалния смисъл на думата. Ето в такива случаи е добре да вземете нещата под свой контрол и да го доведете до влудяващ екстаз. За целта може да му вържете очите. Или ръцете. Да го възседнете отгоре и да развихрите въображението си до небесата, пише Woman.bg

4. Да го драскате нежно

Мъжете обожават да бъдат докосвани, също толкова колкото и жените. Целувайте ги по врата, по тялото, по знаете къде още, но в същото време включете в действие и... ноктите си. Нежното подраскване по гърба и задните му части по време на мисионерската поза например би го изпратило отвъд границите на насладата. Двойката, чието легло е достъпно за всички 9 неща, които всички жени искат в леглото 19 тъжни истини за Любовта, които ще ви замислят!

5. Да му шепнете на ушенце

Мъжете си умират за озвучение по време на секса и ако към сластните пъшкащи тонове прибавите и някоя и друга мръсна думичка, това би го влудило тотално. Всякакви разновидности на думата „прави любов с мен“, поднесени колкото се може по-мръснишки и страстно, правят усещането неповторимо.

6. Да го масажирате

Масажът е екстра, по която мъжете особено много си падат, особено по време на любовната прелюдия. Масажирайте всичко, каквото ви падне в ръцете. Запазете енергията си обаче основно за онзи прекрасен и горд атрибут, готов да ви дари с най-неземното удоволствие.

7. Да оставите лампите светнати

За съжаление и огромно притеснение на жените, повечето мъже обичат светлината. Тя им дава възможност да се наслаждават на всеки един детайл от женското тяло, докато правят секс с любимата си – нещо, което ги възбужда до безумие и увеличава до несравнима степен удоволствието от върховния завършек.