Много хора си мислят, че лесбийките нямат много какво да кажат за мъжете, пише кисмополитан. Техният сексуален опит обаче може да те научи на много неща за мъжете.

Не бързай към оргазма

Сексът между жени трае два-три пъти повече от секса между мъж и жена.Жените са по-чувствени и търпеливи и им отнема повече време „да загреят“. В хетеросексуалните връзки понякога се състезаваме с мъжете към оргазма. По-бавният ритъм ще подобри изживяването и ще ви накара да обърнете повече внимание на телата и душите си.

Силата на „лъжичките“

Гушкането след секс е почти толкова хубаво, колкото самия секс. Често в дългосрочните връзки бързината е по-важна - „Да свършваме и да заспиваме“. Гушкането дава комфорт и любов, вдига нивата окситоцина и ви създава чувството за близост и щастие.

Не се преструвай

Според лесбийките, хетеросексуалните жени не знаят, че не е нужно да се правят, че получават оргазъм. Колко пъти ти се е случвало да си в леглото с приятеля си и изобщо да не си близо до оргазъм? Преструваш се, за да не се откаже? Престани! Ако партньорът ти е зрял и те обича, ще знае, че понякога просто не става. Но това не значи, че сексът не е хубав.

Стимулирай, не прониквай

Бисексуалните жени смятат, че всичко опира до клитора и стимулацията му е много важна. Когато са с мъже, те се нагласят така, че това да стане. Когато са с жени, пак търсят стимулация отвън. Най-добрите оргазми се получават от стимулацията на клитора, не от проникването.

Форплейът и оралният секс могат да са основното събитие

Пак всичко опира до вечното бързане. Забавете ритъма и се отдайте на форплей. Той може да е дълъг и да е почти толкова хубав, колкото оргазмът. Оралният секс не е просто предястие, а основното. Но не бързай – наслаждавай му се, понякога правете само това. Превърнете го в специално събитие.

Бъди активна

Няма нищо лошо в това жената да е по-активният партньор. Ако нещата не се получават както трябва, по-добре го насочи какво и как да прави, смени позата, или се стимулирай сама. Повечето мъже нямат нищо против, а и е важно на теб да ти е приятно.

Сексът не е само сношение

Понякога и целувката е секс. Дори само разговорът е секс. Няма причина да се стига до сношение. Сексът е свързването с друг човек по физически приятен начин. Разговорът може да е форплей, но не е нужно да се стигне до физически акт, за да е приятно.

TrafficNews.bg