От гледна точка на хора, които са на "Ти" с темата за секса, порно звездите споделят грешките на жените в леглото, които им пречат да подобрят сексуалното си изживяване.

Вижте кои са те:

Не търсите обратна връзка

Така както работодателят или прекият ви ръководител ви споделя от какво е или не е доволен, хвали ви или ви критикува, така и в секса е нужна обратна връзка. Ако не споделите с партньора си какво ви харесва, къде бърка, какво не ви допада, то грешките ще се натрупват, а сексът ще става все по-незадоволителен, докато не достигнете до тотална липса на сексуално желание, пише Rozali.com.

Не поемате контрол над нещата

Поемането на инициативата от жената е ключова за доброто сексуално изживяване. Вие най-добре знаете кое и как ще ви достави най-голямо удоволствие, така че да достигнете до заветното "О", а и за мъжете е повече от възбуждащото, когато жената е в ролята на шефа в леглото.

Не наблягате на предиграта

Предиграта не е само с цел да се овлажните, за да може да осъществите безболезнено и без протриване проникване. Сексуалната игра е идеалният начин да предразположите тялото си и да наелектризирате желанието си за секс, така че оргазмът да бъде наистина разтърсващ. Предиграта е и идеалният начин да опознаете тялото си, да покажете на партньора си къде и как да ви докосва, кои са ерогенните ви зони и въобще какъв е ключът за перфектния секс с идеален край и за двама ви.

Не отделяте достатъчно време

Ако преди сексът е бил цял ритуал, който ви доставят максимално удоволствие от първата до последната минута, то с течение на времето, сексът започва да става все по-бърз. Определено сексът на екс си заслужава, но той не трябва да отнема сексът с всички екстри, който е особено важен за добрата емоционална връзка.

Тревожите се как изглеждате отстрани

Мислейки за това как изглеждате в тази поза, дали тялото ви е секси, как се движите и какво си мисли партньора ви за вас в момента, всъщност затормозявате излишно съзнанието си, което пречи на достигането до оргазъм. Казват, че половината от добрия секс е в главата. Така че прогонете досадните мисли от там и оставете съзнанието ви да работи във ваша полза.

Забравяте за зрителния контакт

Погледът може да каже много неща. Само в очите на партньора си може да разберете дали сте на прав път или не, що се отнася до флиртуване, любовна игра, орална любов и същинския секс. Само един поглед е достатъчен да се провокира сексуалната възбуда и да прогони страничните мисли, които мътят съзнанието ви. Така че следващия път не "проспивайте" секса, а си спомнете колко важен е зрителния контакт.

Не изисквате това, което ви е нужно

Всеки е различен и всеки има различни сексуални предпочитания, различни ерогенни зони, различни начини, по които се възбужда. Не се свенете да споделите всичко това с партньора си и да кажете какво точно ви се иска в момента. Не е срамно да си поискате орална любов или пък необичайна поза. Щом това ви доставя удоволствие, споделете го с партньора си и сексът със сигурно ще бъде перфектен и за двама ви.