Силно се привързват и трудно правят нови стъпки в живота си. Уморени са от натоварения си график и искат единствено спокойствие, дори с цената на караници и неразбирателство в дома си.

Ето защо силните жени предпочитат да останат до последно в потъващия кораб на връзката си:

1. Плашат се

Трудно е да задържиш семейството и перфектните отношения непокътнати. Още по-трудно е и да останеш сам. Силните жени биха направили всичко, само за да задържат семейния комфорт. Дори най-властните и умни дами се плашат от самотата, пише Iwoman.bg.

2. Не знаят какво да направят или просто се чувстват в капан

Дори да са достатъчно силни, за да се грижат за себе си и за децата, какво биха правили без мъж до себе си? Мисълта, че трябва да се справят с всичко сами ги ужасява. Да нямаш абсолютно никаква подкрепа е задушаващо, дори само при мисълта за това.

3. Привързани са

Мъжът до тях може да съсипва живота им, но те винаги успяват да си спомнят споделеното щастие заедно. Не могат да напуснат човека до себе си и милите спомени ги задържат във връзката, чийто край отдавна е ясен.

4. Не искат да повярват, че това е краят

Как бихте реагирали, ако ви кажат, че любовта на живота ви ви изневерява? Дори да видите доказателства, бихте отказали да го приемете. Всеки вярва само в най-доброто, когата става въпрос за човека, когото обича.

5. Влюбени са

И това е факт. Когато си се влюбил, е трудно да си тръгнеш от любовта си.

6. Мислят си, че е нормално

Всеки има проблеми във връзката си, така че и тези също са нормални. Вярно е, че скандалите продължават от около година, но те не спират да вярват, че всичко ще отшуми.

7. Мислят, че сами са виновни и наистина го заслужават

Заслепени от последната частица на надеждата си, не спират да се обвиняват. Мислят, че самите те са предизвикали всичко това и се надяват, че този скандал ще бъде последен.