Играта на „котка и мишка” е по-стара от света. Уморени сте от нея, защото винаги сте котката? Тогава не забравяйте тези 7 неща!

Заслужаваш повече от някой, който дори не намира време да отговори на съобщението ти

Повече от някой, който те кара да поставяш под съмнение своята стойност. Заслужаваш повече от човек, който не може да види красотата дълбоко в теб или пък тази на повърхността.

Едностранните отношения никога не си струват труда

Не си струва да чакаш някой да ти обърне внимание. Не си струва да се взираш в огледалото, чудейки се какво не ти е наред. Не си струва да тичаш след някой, който е обречен само да те ранява.

Правилният човек няма да очаква да го преследваш

Правилният човек ще положи същите усилия като теб – ще те попита как си, ще планира среща, няма да те кара да се чувстваш като „натрапница”.

Не трябва да обясняваш защо заслужаваш дадено нещо

Не бива да изброяваш причините, поради които даден човек трябва да ти даде шанс. Не бива да им показваш защо си достойна за неговата любов. Той трябва да осъзнае всички тези неща сам.

Вторите шансове се дават само при заслуги, а не по презумпция

Дори ако утре внезапно той се събуди и е осъзнал, че си идеалният човек за него, това не означава, че трябва да даваш още един шанс след всичко, което сте преживели.

Можеш да се справиш и по-добре

Наистина можеш!

Връзките изискват усилия, а не преследване

Има разлика между взаимното влагане на усилия, за да задвижите тази голяма „машина” да върви и преследването на някой, който не оценява нищо.