Сексът е едно от най-желаните дейности на света. Нещо, което в повечето случаи носи наслада. И макар мъжете да са заклеймени, че искат секс по всяко време, на всевъзможни места, това не е съвсем така. Безпроблемно за секунди от силно възбудени могат да станат силно провиснали в гениталната област.

Кои са 7-те неща, които прецакват желанието на мъжа за секс?

Парите
Въпреки че на пръв поглед не са сексуален субект, парите са фактор, който може да убие със замах либидото и ерекцията. Едва ли някой мъж, който се чуди как да свърже двата края, ще има мерак за секс след като се чуди как да изхрани цялото домочадие.

Новините
Новините и сексът не трябва да се смесват. Ако сте се прибрали с достатъчно добър нагон вкъщи, изключете телевизора. Криминалните новини, икономическите и политическите проблеми и природните бедствия добавят допълнителен стрес към деня, което пък прави почти невъзможна ерекцията. Забравете за „По света и у нас“, отдайте се на ласки.

Родителите
Дори и да не живеете с родителите си, със сигурност понякога се прокрадват като тема в домашните ви разговори. Ако усещате, че нещата отиват към секс, не подхващайте тема за свекървата, тъщата и техните подопечни. Оргазмът бързо ще си тръгне от кревата ви.

Бъдещето
Да разпитвате силната си половинка какво мисли за бъдещите ви отношения, докато се търкаляте в леглото, със сигурност ще разпише пътния лист към изхода на ерекцията му. Сериозните разговори нямат място сред размяната на интимности.

Разсейването
Мъжете обичат жените да са на 100 процента въвлечени в секса. Едва ли ще помогне на твърдината на пениса разсеяният ви поглед. Не мислете, че господата не забелязват, че вместо да се наслаждавате на плътските еквилибристики, вие оглеждате праха по мебелите или крадешком надничате над рамото му към телевизора.

Телесна самоувереност
Мъжете обичат женските тела, голите женски тела. Бъдете сигурни, че те не забелязват всичките „несъвършенства“, които вие си откривате. Господата очакват в леглото си да имат уверени в собствения си сексапил жени. Ако постоянно обяснявате колко е дебел задникът ви или как циците ви са поели пътешествие към пъпа, то със сигурност пенисът му ще хукне към коленете.

Никаква драма
Забравете за драматичните изпълнения и за тюхкането. Това със сигурност няма да помогне на ерекцията на половинката ви. А ревът е абсолютно забранен, ако искате да се радвате на страхотен секс. Запазете сълзите за друго време.