Да обичаш и да бъдеш обичан е едно от нещата, към които всеки човек се стреми. Когато откриеш човека, който кара сърцето ти да прескача, а главата ти да витае в облаците, всичко би трябвало да е лесно и сякаш с магия нещата да се получат. Обаче не винаги е така. Има стотици различни ситуации, които биха могли да те отдалечат от човека, когото обичаш. Значи ли това, че любовта ти е обречена? Не, разбира се! Трябва само да следваш законите на привличането.

Бъди уверен

Знай кой си и какво можеш да предложиш. Така, мнението на околните е без значение за твоето щастие, самочувствие и самосъзнание. Няма нужда да караш който и да било да те харесва или одобрява. Фактът, че обичаш себе си ще привлече повече хора към теб, които ще те уважават заради това, което си, пише Iwoman.bg.

Фокусирай се върху позитивното

Оттърви се от всички негативни мисли тип „никой не ме обича“, „няма да открия сродната си душа“ или „защо не иска да е с мен, какво ми има?“. Ти си прекрасен човек и имаш своите страхотни качества. Вярвай в това и никога не си позволявай да мислиш обратното. Когато се фокусираш върху нещата, заради които си струва някой да те обича, променяш вибрациите на Вселената и пускаш позитивизма в живота си.

Обичай без страх, че ще те наранят

Забрави за всички минали страдания, любовни проблеми и случки, които са те карали да страдаш. Не обичай някого със страха, донесен от стари връзки. Така има опасност да отблъснеш твоя човек. Просто се отпусни и обичай, сякаш никога не си бил нараняван.

Забавлявай се

Каквото и да правиш, никога не спирай да се забавляваш. Хуморът, смехът и усмивките са твоето най-голямо оръжие в желанието ти да привлечеш някого към себе си. Когато си позитивен и умееш да се забавляваш, хората около теб забелязват това и искат да бъдат част от живота ти.

Фокусирай се върху позитивното

Виж добрата страна на човека, който се опитваш да привлечеш. Ако сте в напрегнати отношения, това може да е трудно, но е наложително. Забрави всички негативи. Всеки човек има нещо добро в себе си, фокусирай се върху него и виж как отношенията ви ще се променят.

Оцени това, което имаш

Бъди щастлив с живота си. С нещата, които си постигнал, хората, които са до теб. В момента, в който заобичаш настоящия си живот, според закона на привличането, нещата ( и хората) които искаш, ще дойдат сами при теб.

Освободи го

Това е може би най-трудното нещо, което един влюбен човек може да си представи. Но за да привлечеш онзи специален човек към себе си, трябва да си готов да го загубиш. Трябва да приемеш фактът, че той може да си тръгне във всеки един момент. Само когато приемеш, че можеш да живееш без даден човек, ще го привлечеш към себе си.