Отговорът е ясен. В обичайния секс няма нищо лошо, но ако искаш да е страхотно, добави форплея в репертоара си.

Започни още през деня с малко флирт и секси докосвания. Поцелувайте се малко по-дълго сутринта. Вкарай малко език. Мисли за него през деня, шепни му сладки приказки през деня и му пращай секси съобщения. Може да си забравила за тези трикове, ако си с него от дълго време, а не трябва.

Ето седем форплей трика, които да пробвате още тази вечер:

Вържи му очите

Загубата на едно от сетивата изостря другите, а и с вързани очи не може да види какво го очаква. Можете да си вържете очите един на друг, после да се съблечете бавно. Докато се опипвате като слепци и се мъчите с дрехите си, страстта ще избухне. За бонус използвайте преца или върховете на пръстите си, за да очертаете любимите си части на тялото.

Забранена любов и едно бързо

Срещнете се тайно в офиса му, хванете метрото и правете секс тайно на публично място. Няма нищо по-вълнуващо от тайния секс. Прати му секси смс и му кажи, че се пипаш и мислиш за него. Прати му палава снимка, сложи му бикини в джоба, появи се гола, заключи вратата на кабинета му и се опънете на бюрото. Не подценявай бързия секс. Ако вече сте възбудени, ще бъде изключително задоволително и за двама ви.

Издокарай се за секс

Как се обличаш за случая казва много за теб. Облечи се секси, за да го възбудиш и да му покажеш колко си апетитна. Или се облечи в костюм за малко театър за разнообразие в спалнята. Направи спонтанен стриптийз. Много ще му хареса.

Масаж на задния вход

Макар че едва ли ти е хрумвало, а и повечето мъже няма да си поискат, му предложи малко анален масаж. Намажи си пръста с лубрикант и го пъхни отзад, но само 5-6 сантиметра. Свий пръста си към корема му и го погали. Ще откачи.

Пипай се

Не по обичайния начин, макар че и той ще свърши работа. Допирай пениса му до различни части на тялото си – устните, гърдите, зърната.

Бъди шефа

Поеми инициативата в леглото. Кажи му да легне и го вържи. После го възбуди с нежно гризкане на ушите, оближи зърната му, пъпа му, после го целуни. Питай го дали му харесва. Накарай го да ти се моли.

Играта без ръце

Това е любимата ни игра. Кажи на партньора си, че може да прави всичко, но без да използва ръцете си. Удивително е колко изобретателен може да бъде.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg