Някои хора просто не могат да се насладят на блаженството след секс и успяват да съсипят момента с някой от досадните си навици и коронни номера.

Кои са най-дразнещите навици след секс?

Той заспива мигновено.

Вие се готвите за гушкане след секс и евентуално сладко бъбрене, за което обаче не смеете да мечтаете много много, а той вече се е врътнал на другата страна и спи като пън, та даже и похърква. Всъщност си има логично обяснения, защото мъжете заспиват след секс, а жените са готови за още...

Той: „Как беше?“, очаквайки със самодоволна усмивка отговора ви.
Това звучи повече като просене на комплимент, отколкото желание да разбере дали сексът и за вас е бил 10 по скалата на Рихтер, пише Rozali.com.

Бегом към банята

Това е дразнещ навик, който притежават предимно жените, но и много мъже. Ок, ясно е, че сте се поизпотили, парфюмираните с букет от хормони и прочие, но не може ли да се насладите на главозамайващия секс преди да измиете следите, напомнящи за него?! И чак след това заедно да се отдадете на релаксиращ душ или вана.

Време за цигара и шоколад

Някои обичат да пушат непосредствено след секс, а други държат шоколад в нощното си шкафче, за да им е под ръка след поредната заигравка. А неистовото желание да си хапнете шоколад или да изпушите една цигара (два силни стимуланта), е стремежът да си възвърнете изразходваната по време на секс енергия.

Да си измием зъбите

Сексът оставя у някои неприятното усещане за лош дъх и вкус, особено след орална любов. И сякаш нямат търпение края на половия акт, за да хукнат да си мият зъбите и да се жабурят с вода за уста, вместо да се насладят на сладострастното изживяване.

Марш вкъщи

Един от дразнещите навици след секс е да си плюете на петите и да си тръгнете или да ви намекнат, че е време да си ходите. А още по-дразнещо е един от двамата да се изниже по терлици докато другият е в банята. Това обикновено е коронният номер на мъжете.

„Ало“

Ако телефонът ви е звънял по време на секс и не сте вдигнали, то не е задължително да върнете обаждането веднага след като свършите. Това със сигурност ще подразни половинката ви и бързо ще заличи блаженото ви усещане от секса.