Често се казва, че първото впечатление, което създавате, е най-важно, за да създадете добро мнение за себе си. Ясно е, че не можеш да опознаеш човек в рамките на една среща или кратко виждане и не трябва да се съди само по това.

Но ето и кои са зодиите, които успяват да впечатлят околните поне първоначално:

Лъв

Лъвовете искат винаги да се представят добре. Затова се обличат стилно всеки път, усмихват се постоянно, отзивчиви са. Приятелски настроени са и са приказливи, но важното е, че не говорят само за себе си, а се интересуват и от вас. Не правят нещо ексцентрично или странно, с което да изпъкнат в тълпата, просто хората веднага ги запомнят. Обичат да ходят на партита и там винаги блестят и очароват другите, пише Teenproblem.net.

Овен

Те са жизнени, пъргави, ентусиазирани и сякаш заразяват с тази енергия другите. Овните използват много езика на тялото, което прави разговорът по-оживен и запомнящ се, жестовете понякога говорят по-добре от думите. Гледат да не са много саркастични, за да не обидят човека до тях, което прави добро впечатление. Отворени са към света, позитивни и мили са, с което печелят околните.

Стрелец

Вълнуват се, когато се запознават с нов човек. И това не е фалшиво вълнение, просто от любезност. Наистина им е хубаво, когато срещат нови хора и започват да ги опознават. Имат добър инстинкт и знаят как да се държат и какво е най-подходящо да казват, дори пред хора, които още не познават добре. Спокойни и приятни са, а и са много добри слушатели. Интересно им е да чуят вашите истории и няма да ви прекъсват.

Телец

Земни знаци са, здраво стъпили на земята. Имат невероятен стил и впечатляват с това. Пленителни и чаровни са, затова получават покана за всички партита, екскурзии и т.н. Знаят как да се държат възпитано и мило, без да бъдат скучни. Уважават другите и не обиждат без причина. И държат те също да бъдат уважавани, без това да означава, че се надуват. Те са хора, които знаят как да ценят и себе си, и другите, затова будят огромен респект. Знаят какво искат от живота и как да го постигнат.

Близнаци

Много са социални, общителни, знаят какво да кажат във всеки момент. И умеят да се адаптират към всякаква среда, дори да не я чувстват точно своя. Очароват околните и могат да направят обстановката на партито или на вечерята по-приятна. Обичат свободата, отворени са към света и разбират, че всички хора са различни - не съдят никого. Могат да се сприятелят много, дори с човек, който изобщо не прилича на тях по характер. Позитивни са. В повечето случаи казват истината и това, което мислят, но без да нараняват или обиждат другите.

Скорпион

Знаят как да направят добро първо впечатление - изглеждат добре, сложили са подходящи аксесоари, знаят точно какво да кажат, без да са многословни и да говорят общи приказки. Уверени са в себе си, затова няма да ви е неловко с тях, дори да не се познавате добре. В ума си са премисляли какви ли не възможни ситуцаии и сценарии, затова знаят как да реагират в каквато и ситуация да попаднат. Шегуват се, но не прекалено и не обиждат. Имат добра интуиция и знаят какво да очакват от хората. Ценят себе си и не позволяват някой да се държи зле с тях.