Сексът не винаги е романтично интимно изживяване. Понякога мъжете искат повече от това. И това повече често кара жените да настръхват. Вижте 6 вида секс, от които жените се ужасяват.

БДСМ секс

Този секс също попада в графата "повече", с което много жени не могат да направят компромис и да угодят на мъжете в желанието им за нещо по-различно в секса.

Всичко, свързано с БДСМ секс навява жените на мисълта за болка, което не им действа възбуждащо, а точно обратното - ужасява ги.

Секс през бременността и след раждането

Ако при някои жени бременността им действа като афродизиак, увеличавайки им желанието за секс, то при други 9те месеца потискат либидото.

Някои жени се страхуват да правят секс в този период, ужасени от мисълта да не наранят бебето, което носят. С напредването на бременността пък жените избягват секса, защото се чувстват като шамандури и смятат, че не са секси.

Освен това ги притеснява, че оргазмът може да причини преждевременни контракции.

След раждането пък, особено ако е било тежко (независимо естествено или секцио), някои жени свързват секса с представата за болка, пише Rozali.com.

Секс по време на цикъл

Дори и мъжете да нямат задръжки в това отношение, някои жени са крайно против секса през този период от месеца, ужасени от мисълта какво ще видят и ще си помислят мъжете.

Мускулната болка по време на цикъл пък навежда жените на мисълта, че сексът може също да е болезнен, когато са в дамско положение.

Аналният секс

Много жени го практикуват и им харесва, но малцина си признават. За други, обаче, аналният секс е аналог на нещо забранено, тема табу, която ги изправя на нокти.

Говорейки за анален секс, в съзнанието на жените изниква представата за болка, особено, ако мъжът е по-надарен и не е много опитен в предразполагането, което е особено важно за секса отзад.

Друго, което ужасява жените във връзка с аналния секс е това да не се изпуснат по време на акта, както и разхлабващия ефект, който има спермата, 1-2 часа след анален секс.

Секс тройка

Ако за мъжете двама са малко, за жените трима са много. Подобен тип сексуални формации отблъскват много жени.

Ако мъж иска тройка, жената обикновено започва да си мисли, че не е желана, не е достатъчно добра в леглото, не може да задоволи сексуалните потребности на мъжа.

Секс на обществено място

Това може да ви подейства много възбуждащо и значително да съживи сексуалните ви отношения с партньора, но трябв ада сте с подходяща нагласа.

Мисълта, че някой може да ви хване в крачка, кара много жени да се ужасяват само при мисълта за секс на различно място от спалнята