Ако напоследък сексът е станал рутинен, буквалното вдигане на температурата може да запали отново искрата. Новите усещания са винаги забавни.

Може да сте пробвали с кубче лед, но поради някаква причина топлината не се използва толкова, макар че това е един от най-ефективните начини да подгрееш изпълненията в спалнята.

Според биопсихолога Марк Блумбърг различните физически усещания, особено топлината, засилват възбудата, чувствителността на кожата и ускорява отделянето на ендорфини.

Ето няколко начина да използваш топлината:

Използвай дъха си

Дори топлината на дъха е достатъчна да направи кожата по-чувствителна. Ако го използваш върху ергоенните зони – шията и ушните миди, например, партньорът ти направо ще се побърка.

Използвай трика с горещия чай

Сексологът д-р Джесика О'Райли съветва да използваш топъл чай, за да подгрееш приятеля си. Точно преди да започнеш да му правиш фелацио, пийни топъл чай и го глътни. Устата ти ще е топла и приятна, което ще засили циркулацията на кръвта. Когато се стопли, изпий още глътка чай, но този път го задръж в устата си и продължи със заниманието.

Топла кърпа

Винаги е приятно да си я сложиш на лицето или ръцете. Представи си какво е усещането върху по-чувствителните части. Секс специалистът Лу Паже съветва да затоплиш една хавлия и да обтриеш тялото на партньора си. Работи и при жени.

Топла играчка

Д-р О'Райли дава идея да затоплите секс играчката в топла вода, преди да я употребявате. Гениталиите реагират силно на промени в температурата. Можете след това да пробвате и да я охладите в студена вода.

Затопли ръцете си преди орален секс

Без съмнение приятелят ти обича да му правиш свирки, но какво ли ще изпита, ако устата ти беше два пъти по-дълбока? Ако затоплиш ръцете си преди орален секс и си помагаш с тях, ще му създадеш точно такова усещане.

Затопли ж-точката

Когато вече сте подгрели и напълно готови, вземи малко загряващ лубрикант и затопли ж-точката му. - Това е триъгълника между пениса и ануса му.

Още новини ТУК

TNS.bg